Şimdi Ara

Çevirmede Durmazsak Ne Olur?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
4.834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Dur ihtiharına duymadından cezayı acı yersin.
  • 3 hatayı yapmış olursun ve arkadan mermiyi yersin
  • niye durmuyorsun peki,
    varmı bi mazeretin,
    dur adam gibi ehliyetini kimliğini göster paşa paşa geç,
    göreceksin sana teşekkür edip iyi akşamlar diyecekler
    bundan doğal da bişey olmaz,
    varsa senin kaçmak için suçun arkandan ateş te ederler rokette atarlar,
    kanun bu yetkiyi vermiş ise
    sende kendi mezarını kazmış olursun
  • bizim oyle fazla bir ayricaligimiz yok plaka ve arabadan dolayi ufak bi ayricaligimiz var...
  • quote:

Orjinalden alıntı: FAZLIKAZAK

bizim oyle fazla bir ayricaligimiz yok plaka ve arabadan dolayi ufak bi ayricaligimiz var...

Söylesene açık açık araban ne plakan ne millet sorupta cevaplayınca daha mı iyi tatmin oluyosun
  • Kötü olur.
  • abi araba ne olabilir, plaka ne olabilir sence araba MERCEDES BENZ S 320 plakayi ise bosver..... tatminlikle alakasi yok ben o islerden zevkimi alali 5 sene oldu. 14 yasindayken biz arabayla polislerden kacar yakalaninca da pederi arardik ne gunlerdi be.... neyse simdi diyorum ne kadar da cahilmisiz
  • quote:

Orjinalden alıntı: FAZLIKAZAK

abi araba ne olabilir, plaka ne olabilir sence araba MERCEDES BENZ S 320 plakayi ise bosver..... tatminlikle alakasi yok ben o islerden zevkimi alali 5 sene oldu. 14 yasindayken biz arabayla polislerden kacar yakalaninca da pederi arardik ne gunlerdi be.... neyse simdi diyorum ne kadar da cahilmisiz

5 sene ehliyetsiz araba kullandım ozamanlardaki tadı şimdi alamıyorum. Ayrıca 2 sene oluyor ehliyeti alalım 3 kez kaza yaptım ehliyet yokken hiç kaza yapmamıştım

ehliyete
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.