Şimdi Ara

Çevre..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Arkadaşlar ben Manes serverında human char açacağım.
    sakın para, clan, kasılmak falan istediğimi düşünmeyin o deil.
    Sadece oyunda belirli bir lvl e geldiimde çevrem olmasını istiyorum. ( Birlikte ardream, party gibi şeyler yapacak ) Böyle arkadaşlar isimlerini yazarsa sevinirim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YumuşakG -- 16 Ocak 2008; 18:09:42 >

• +60 düşünürsen nickim imza da...
  • +60 biraz fazla. Böyle daha öncelikli olarak ardream falan olur. Ama ilgi ve alakan içib teşekkürler..
  • Konu doğru yerde
  • quote:

Orjinalden alıntı: YumuşakG

+60 biraz fazla. Böyle daha öncelikli olarak ardream falan olur. Ama ilgi ve alakan içib teşekkürler..

-59 olarak da takılabilirsin bizimle ama çogu zaman yalnız kalırsın o yüzden dedim.
    Yoksa kapımız insan olan herkese açık.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BozkurtH

Konu doğru yerde

sen süpriz yumurtamısın yoksa şakamı

• ne biçim başlık bu Türkçe de ch sesini karşılayacak 1 harf varken neden 2 tane harf koyup da Türkçemizi yozlaştırıyorsun? 1 harf kullanmak yerine 2 harf kullanınca cool cix falanmı oluyorsunuz hey Allah'ım ya
  • Yemin ediyorum insanı illa sinir ediyosunuz.
    1. Başlığı sorulamak sana mı düştü ?
    2. Yardım etmeyeceksen lütfen yorum da yapma..
    3. Diyene bak cool cix
    4. Senin oyununda, messengerın da baksam nicklerinin hepsi İngilizce dir be..
    Senin imla hatalarını hatalarını falan sorgulasam ohooo [ Hani Türkçe yi çok biliyorsun ya ]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YumuşakG -- 16 Ocak 2008; 18:10:19 >
  • quote:

Yemin ediyorum insanı illa sinir ediyosunuz.
    1. Başlığı sorulamak sana mı düştü ?
    2. Yardım etmeyeceksen lütfen yorum da yapma..
    3. Diyene bak cool cix
    4. Senin oyununda, messengerın da baksam nicklerinin hepsi İngilizce dir be..
    Senin imla hatalarını hatalarını falan sorgulasam ohooo [ Hani Türkçe yi çok biliyorsun ya ]

Türkçe yi yazılmaz Türkçeyi yazılır.

Başlıgı doğru yazma zor mu? Cool cix dememin sebebi böyle yazanlar hep kendilerini cool cix tiki cart curt sanırlar.

Ayrıca seni sorgulamıyorum sadece rahatsız oldum bunu söylemek istedim hemen sinir yapmana gerek yok.

al msnime bak xxxx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uAslAnkara -- 22 Kasım 2009; 2:09:58 >

• Ben seninle s.dik yarıştırmıyorum. Sana duyduğum saygı ve şikayetinden dolayı değiştirdim. Ben de sözlerinden rahatsız olmuştum. En azından fikir verebilirdin
  • konuyla alakası yok ama char arıyorum ortak olucak bende topic kirlilği olmasın diye buraya yazdım

ortak olacak kişi varsa güvenilir bir insanımdır pm atabilirisiniz herzaman dediğim gibi post sayısı az diye güvensiz demeyin çünkü ben bu siteye yıllar önce üye oldum ama okadar çok yazı yazmayı her gereksiz şeye bişi yazmayı sevmem şimdiden sevgiler saygılar pm leriniz bekliyorum

sanada kolay gelsin manes için kardeş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MyNaMeIsPriest -- 16 Ocak 2008; 19:13:19 >
  • o çok zor bişey. gerçek yaşamdan arkadaşın olmayan insanlarla çok zor arkadaşlık kurabiliyorsun. ben bu oyunu çok oynadım ama hala şu server da şunlarla arkadaştım diyemem. bana arkadaşlığı en çok hissettiren yabancı clan lar oldu hep. kusura bakmayın ama türk clan larında arkadaşlık ortamı bulamadım belki de nedeni clan larına tanımadıkları insanları almamalarıdır. mesela çok iyi arkadaşlık ortamı olan bi clan a girmek için ya tanıdık olmak gerekir. ya da sürekli yeni bir şeyler yerine getirmek. mesela ben 61lvl ken clan a girmek isterdim 62 ol derlerdi 62 olurdum bu sefer 63 ol 63 olurdum master aç master açardım cart curt... sürekli böyle uzayıp giderdi. yani uzun lafın kısası belli bi yere ulaştığında çevren olsun istiyosan ya yabancı clan ya da gerçek arkadaşlarınla clan. ya da çoooook belli bi yerlere gelmen gerekir.
  • quote:

Ben seninle s.dik yarıştırmıyorum. Sana duyduğum saygı ve şikayetinden dolayı değiştirdim. Ben de sözlerinden rahatsız olmuştum. En azından fikir verebilirdin

tamam kusura bakma pc yi simdi acabildim

ama ne yazıkki maneste değilim
  • quote:

Orjinalden alıntı: MyNaMeIsPriest

konuyla alakası yok ama char arıyorum ortak olucak bende topic kirlilği olmasın diye buraya yazdım

ortak olacak kişi varsa güvenilir bir insanımdır pm atabilirisiniz herzaman dediğim gibi post sayısı az diye güvensiz demeyin çünkü ben bu siteye yıllar önce üye oldum ama okadar çok yazı yazmayı her gereksiz şeye bişi yazmayı sevmem şimdiden sevgiler saygılar pm leriniz bekliyorum

sanada kolay gelsin manes için kardeş

up....

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.