Şimdi Ara

çevre baskısıyla donanıma geldim :) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
1
Favori
4.803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    tamamdır sorarız
  • yaranamadim kullanıcısına yanıt
    hayallerinle dahi ulaşamayacağın yerlerde çapanın gerçekleri var zamanında teog'ta sizi rencide edenler yine rencide edecek o mübarek ayın 31'ini bekle ahahahahahahaha kestane :D
  • massathebest M kullanıcısına yanıt
    hoş buldum galiba harcadılar benden bu kadar hakkıyla sınav/tercih muhabbeti yapacak olan varsa kapım her daim açık :D
  • xKisaBoylu X kullanıcısına yanıt
    inanın o sıralamalar için yorum yapacak kadar geniş bir bilgim yok benim cümleme göre bel bağlamayın lütfen ama geleceğini düşünüyorum.
  • Raikkonen. R kullanıcısına yanıt
    Foruma hoşgeldin hocam.tabiki de saçma sapan bi anadolu liseli olarak kıskanıyoruz sizi.yinede senden az yapmışım ahshsushsuh

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yaranamadim kullanıcısına yanıt
    hoşbuldum hocam, ben istemez miyim türkçeyi de fulleseydim. ayt'de fizik ve geometriyi fulleyebilseydim. lys kalkmasaydı da mf3'te derece yapabilseydim ama önce şu DONANIM HABER'i halletmemiz lazım.
  • lol567 L kullanıcısına yanıt
    yahu kimi eziklemeye çalışmışım, nerede üst insanım demişim. şizofren misiniz yoksa aşağılık kompleksli misiniz?
    ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faber12 -- 11 Mart 2021; 1:19:36 >
  • Arkadaş trolse fazla iyimser olduğu için yani o nete işk 1000 geleceğini savunduğu için troldür, yoksa anlattıklarında bir sorun yok

quote:

bu forum size reel hayatta yorum yapmaya dahi çekineceğiniz insanlara kin ve nefret kusma hakkı veriyor diye size cazip geliyor sanırım.

quote:

hayallerinle dahi ulaşamayacağın yerlerde çapanın gerçekleri var zamanında teog'ta sizi rencide edenler yine rencide edecek o mübarek ayın 31'ini bekle ahahahahahahaha kestane :D

quote:

şizofren misiniz yoksa aşağılık kompleksli misiniz?

Üst insanım demene gerek yok tavırlarındam belli. sen kimsin de senden çekinelim? böyle egoyla bu ortama gelirsen dediğin gibi yemediğin laf kalmaz. üfürükçüler çapalıyım naber diye mesaj atmışsın kendini ne sanıyorsun olm? gir diğer konulara bak burada insanlar birbirine hocam diye hitap eder. senin gibi tiplerden de hazzetmezler. ben burayı hazırlanma döneminde takip ediyordum ancak bir şey yazmıyordum. baya seviyeli ortam vardı ama sınav sonrasi 0 mesajlı 110-70ler doluştu. bir de böyle üstten bakmalar falan komiksiniz valla

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben de fen liseliyim geçen sene benim okulum da ilk 100'e öğrenci çıkardı ama ortaya atlayıp da böğürmüyorum

..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faber12 -- 11 Mart 2021; 1:19:19 >
    bu yazdığım entryler beni küçük düşürmeye çalıştığınız mesajlara ithafen yazıldı hiçbiri ortaya yazılmadı. siz bana hangi jargonu kullanırsanız ben de size öyle cevap veririm. anlaşmakta güçlük çekiyoruz galiba?
  • Ulan adamı yerden yere vurmuşsunuz.Adam en azından troller gibi sallamıyor.

• Girişi bu kadar uzatmasaydınız bu tepkiyi yemezdiniz egolu bir giriş yapmışsınız
  • Sensin ufurukcu gelip ayt kolayfi herkes beklediginden iyi yaptim diyorsun ee ozaman problem ne siralamalar kötü gelecek işte

• obp 97... uyurken ders kasedi koyup kulaklıkla uyuyanlardan.
  • donanım haber baskısıyla geri gidecekmişsin gibi :D iyi linç yemişsin.

• ben size ne yaptım da böyle cümleler kurdunuz inanın bilmiyorum çevrem söyledi diye geldim diyorum adam mesajın yok diyor yahu acaba mesajım neden yok neden böyle gergin ve tuhaf bir kitle var burada her cümleden nem kapıyorsunuz

beni tanıyanlar ile dmden konuştuk adım baran.

sınav açıklanana kadar yokum tekrar geri gelirim o günden sonra da girmeyi pek düşünmüyorum. mezuna kalan ya da 12’ye geçen biladerlerime yardımcı olmaktan gocunmam. öm açık.

son olarak size diyeceğim tek şey buradaki hayalle yazılan netlere fazla bel bağlamayın :)

en kazık denemelerde 115 tytnin ve 75 aytnin altina dusmeyen arkadasim 111.25 tyt 73.75 ayt yapti.

toderde sene basindan beri her denemede ilk 100’e giren ben

107.5 TYT / 73.75 AYT yaptim :D

sacma karamsarliklar icine dusup burada kendini uzmeyin bu forum cidden adami karamsar etmekten ziyade kanser eder. kalin saglicakla 31 temmuzda burada sizin iyimser diye tasfirlediginiz adamlar hakli cikar troll dedikleriniz ise sirra kadem basar benim bir gunde analiz edebildigim donanim haber ailesi budur.

gelip iki üç kelam eden iyi kötü yorum yapan herkese eyvallah.

• “bu forum cidden adami karamsar etmekten ziyade kanser eder.”

Bir günde geldiği nokta muazzam değil mi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.