ceylan bence ismail yk'nın bi çok şarkısı süper ( hareketli olanların sözleri sapık maalesef ama müzikleri süper
işte arkadaşlar,ismail yk gibi bir virüsun taşıycılarından,neyseki dh olarak yk'ya karşı geliştirdiğimiz toplu bağışıklık sistemimiz,bu taşıyıcının içimize sızmasını engelledi ama yeni nesil gençler ve veletler foruma üye olduğunda ve bu postu görmeleri gibi bir ihtimalle karşılaştıklarında henüz dh toplu bağışıklık sistemine bağlamadıkları için,onlarda bu virüsten etkilenip youtube.comda ismail yk diye arama yapacaklar,böylece zincirleme döngü başlıyacak ve onlarda diğer üyelere taşıycak...
.ceylan. böyle olduğu için üzgünüm ama yapabilceğimiz tek şey bu..keşke keşke diyorum böyle olmasaydı
youtube'a girmeyin tabii ismail yk için
isteyene atarım şarkılarını
senin cezan ne zaman doldu bakim.
ben çızdırdım kendimi 2 kez 7'şer gün
quote:
Orjinalden alıntı: .ceylan.
vercek cevap bulamıyorum..sanırım çok geç,döngü başladı.. çocuklar gereksiz bölümünü terketsin !!
quote:
ben çızdırdım kendimi 2 kez 7'şer gün
çizildim diyemiyorsun yani.
talebiniz değerlendirilmiş, uygun bulunmamıştır. müşteki karanjuly altına alınacaktır.
quote:
Orjinalden alıntı: Her An
quote:
vercek cevap bulamıyorum..sanırım çok geç,döngü başladı.. çocuklar gereksiz bölümünü terketsin !!
yaa bırakın bu işleri
ismail yk dinlediğini söyleyebilen bi cesur benim işte demek ki forumda
ismail yk dinlediğini söyleyebilen bi cesur benim işte demek ki forumda
şu anda Alphaville-A Victory of Love dinliyorum
bence Taner abiyi karantinaya alın siz
Alphaville-A Victory of Love neyse bu şarkıyı dinlediğini söylüyerek,gönlümüzde yer kazandın tekrardan..ben bu adamın eski şarkılarınıda seviyorum,bundan daha eskileri big in japan ve sounds like a melody adlı şarkıları vardı,hergün dinlerdim.. karantina talebimi geri çekerekten,o kadarda zararlı olmadığı sanısına vardım.. taner abi,için sadece onun yaşına yakın birisi,karantina talebi istiyebilir sanırım..saygılar
benim ne dinliyceğim hiç belli olmaz
en sevdiğim iki tür arabesk ve metal. bu ikisi insanı kendinden geçiriyo çünkü ama işte şarkıcıya bakmadan hoşuma giden her şarkıyı dinlerim
bi kaç ayda bir forumdan birileri ismail yk falan dinlediğimi öğrenip bu tür tepkiler veriyo,alıştım artık
quote:
benim ne dinliyceğim hiç belli olmaz
en sevdiğim iki tür arabesk ve metal. bu ikisi insanı kendinden geçiriyo çünkü ama işte şarkıcıya bakmadan hoşuma giden her şarkıyı dinlerim
bi kaç ayda bir forumdan birileri ismail yk falan dinlediğimi öğrenip bu tür tepkiler veriyo,alıştım artık
tepki vermek,en doğal hakkımız bence..bırak insanlar istediğini dinlesin,saygı duymak düşer bana demeye zorluyorum kendimi ama olamaz öyle birşey..ismail yk sansürlenmeli !!!
heavy metal,scream metal,heavy arabesk dinlemem..metal dinlerim,arabesk çok nadir ve türk halk müziği ve türk sanat müziği forzaaa A Victory Of Love güzelmiş..
bunu dinle bence ; electronic dance diye birşeymiş 3 gün önce keşfettim ve acaip enerjik oluyorum bu şarkıyı dinledikten sonra http://www.youtube.com/watch?v=emM_juVdzds
ya zevk meselesi size ne :D
o şarkıyı ben ilkokuldayken dinliyodum. severdim heheh
bunu biliyorum da,benim aradığım bir şarkı var ismini hatırlıyamadığım,böyle çocuk otobüse biniyordu elektrik filan çarpıyor iskelet oluyordu,eski şarkılardan techno gibi birşeydi..of çok dinlerdik araba bilen varsa söylesin.valla kızmıycam,biliyorsanız söyleyin
bunu biliyorum da,benim aradığım bir şarkı var ismini hatırlıyamadığım,böyle çocuk otobüse biniyordu elektrik filan çarpıyor iskelet oluyordu,eski şarkılardan techno gibi birşeydi..of çok dinlerdik araba bilen varsa söylesin.valla kızmıycam,biliyorsanız söyleyin
The Chemical Brothers - Hey boy, hey girl
bu geldi aklıma. elektrik yok da sürekli iskeletler var. otobüste başlıyo bi de
Ismail YK meselesini konuşma fırsatını buldum kendisiyle ne yazık ki.
quote:
Orjinalden alıntı: TechN9ne
Ismail YK meselesini konuşma fırsatını buldum kendisiyle ne yazık ki.
The Chemical Brothers - Hey boy, hey girl
bu geldi aklıma. elektrik yok da sürekli iskeletler var. otobüste başlıyo bi de
YOUROCK.gif halamda fırça attı,nuh zamandan kalma şeyler niye bir tek senin aklına takılıyor diye..here we go dediği kısıma hastayım