Şimdi Ara

Çeyrek Altın 134 TL - Gram Altın 76 TL - ATA Lira 565 TL (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
3.511
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: A N K A R A

Çeyrek 134 TL

22 ayar gram 75 TL

ATA Lira 547 TL

BABÜR KUYUMCULUK
    Telefon: (312) 332 38 99 / (312) 346 95 95

Altın alış fiyatınız nedir? (Çeyrek ve 22 Ayar bilezik)

Özel Mesaj ile bildirebilir misiniz.

teşekkürler,
  • Gittigidiyorda daha uygun üstelik 12 taksit. Gg da dükkan acarsaniz sebepleniriz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeni fiyatları yazar mısın? bir de taksitli fiyatlarını da söyle
  • kredi kartı ıle fıyatlarınız nedir
  • yatırım amaçlı alıyorsanız çeyrek altın almayın gram külçelerden alın 24 ayar olmasına dikkat edin külçelerde çok az bir farkla satış yapabilirsiniz ama çeyrekte daha fazla zarar edersiniz tavsiyedir sadece
  • 22 ayar bilezik kaç lira?

• quote:

Orijinalden alıntı: serhatcn

22 ayar bilezik kaç lira?

Grami 75 lira

• bugün istanbul'da sordum 131 tl dedi kuyumcu arkadaş. kredi kart ile alınca 5 tl artıyormuş ücret.

kart ile neden bu kadar yüksek komisyon aldıklarını da anlayamıyorum ; gören de açlık sınırında yaşıyorlar sanacak .

edit : bahsedilen çeyrek altındır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haskoy3167 -- 25 Kasım 2013; 18:19:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: haskoy3167

bugün istanbul'da sordum 131 tl dedi kuyumcu arkadaş. kredi kart ile alınca 5 tl artıyormuş ücret.

kart ile neden bu kadar yüksek komisyon aldıklarını da anlayamıyorum ; gören de açlık sınırında yaşıyorlar sanacak .

hocam 5 lıra ıyı demıs. takstlı nakıt avans ceksek 4000 lıra 320 lıra faız tutuyor. 50 gram altın alsak, al-sattanda en az 1 lıra kaybetcez. toplamda 4000 lırayı yaklasık 4400 olarak oducez. pekı aldıgımız altını kactan satarızkı zarar etmeyız? 400 lıra 4000 lıranın %10 u edıyor. yanı altının en az yuzde 10 artması lazım. 131 lırada 5 lıra yuzde 3 e gelıyor. al sattanda 5 lıra koysalar toplamda % 6 faız yıcez. yuzde 10 dan her halukarda ıyıdır. bırde kac taksıt yapıyor

• HOCAM YAZDIM cevap gelmedı KREDİ kartı Ceyrek altın alırken KOMİSYON ALIYORMUSUNUZZZZ??!??????

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Buzmavili

HOCAM YAZDIM cevap gelmedı KREDİ kartı Ceyrek altın alırken KOMİSYON ALIYORMUSUNUZZZZ??!??????

Kredi karti ile alimlarda +5 TL komisyon ucreti alinmaktadir.

• quote:

Orijinalden alıntı: A N K A R A

quote:

Orijinalden alıntı: Buzmavili

HOCAM YAZDIM cevap gelmedı KREDİ kartı Ceyrek altın alırken KOMİSYON ALIYORMUSUNUZZZZ??!??????

Kredi karti ile alimlarda +5 TL komisyon ucreti alinmaktadir.

Hocam world posuna yüzde kaç puan veriyorsunuz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 24 ayar gram altın fiyatınız nedir acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: haskoy3167

bugün istanbul'da sordum 131 tl dedi kuyumcu arkadaş. kredi kart ile alınca 5 tl artıyormuş ücret.

bildigim kadarıyla sebebi su :

sizin extre kesim tarihiniz ayın 1 i olsun

kasımın 2 sınde urunu aldınız

ılk extrenız aralık 1-10 arasında oldugundan aralıgın 10 nda odersınız

yanı bugun alıp 40 gun sonra odersınız

akabınde bankalara gore 10-17 gun prosedurlerı vardır para satıcının hesabına gecmesı ıcın

yanı sız aralık 10 da extrenızı odesenızde odemesenızde satıcının hesabına para 20-27 aralıkta gecer

bu da demek oluyorkı satıcı parasını sattıktan 57 gun sonra alacak

bu en genel en basıt en zararlı ornektır

satıcı hesap kesım tarıhını bılemez yanı

2 kasımda almıssındır 3 kasım hesap kesım tarıhındır

satıcı ıcın en avantajlı durumda urunun parasını almak ıcın en ıyı ıhtımalle 13 gun bekler

kımı sektorler ıcın - kuyumculuk gıbı - 13 gun cok onemlı bır zamandır

ıste bu durumda fırma beklemek ıstemez ıse bıldıgım kadarıyla %4,34 - kıme rıvayete gore kredı kartı gecıkme faızı oranında yanı %2-3 arası - kesıntı ıle paranın anında hesabına gecmesını saglayabılır

bu yuzden komısyon alıyolar

ha ınternetten yada buyuk elektronık fırmaların pesın fıyatına taksıt yapması bambaska bır olay onda ısın ıcınde sermaye , uretıcı - dıstrıbutor ılıskısı vs gıbı cok fazla faktor bulunduruyor

taksıtlı alısverıslerdekı vade farkıda hemen hemen aynı mantıkla

eger taksıtlı alısverıste vade farkı cok koydugunu dusunuyorsanız vade farkını satıcının hesaplaması yerıne pos cıhazına hesaplatmayı teklıf edın

cunku bırcok bankanın pos cıhazı bu ozellıge sahıp ama cogu esnaf bunu bılmıyor

ornek sen 500 tl bısey alcan satıcı abı 12 taksıt 600 yaparım dedı

pos cıhazında gereklı adımları takıp ettıgınızde satıs fıyatı 500 tl gırersınız taksıt secenegını secersınız banka taksıtı hesaplar ve ona gore sızden sıfre ıster yanı 500 tl satıcı ıcın tek cekım banka ıcın taksıtlı gozukur banka satıcıya 500 tl oderken sız kartınızdan ekranda gordugunuz tutar kadar odeme yaparsınız

• Kredi karti ile alim yaparmiyiz ? FIYAT?

• 22 ayar 1 gram 75 TL demek. Gerçekte 81.37 TL yapıyor.

Yani siz bankaya 100 gram 22 ayar altın götürürseniz. Banka hesabınıza 91.5 gram 24 ayar yatıracak demek.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.