Gerçekten, şimdi elediğiniz takımın hakkı yenmiş olmuyor mu ? Salzburg, 5 farklı yargılama ile suçlu bulunan bir takıma elendi ve şansını kaybetti. Dava açma şansı yok mu ?
Ek olarak artık herkes kabul etmiştir umarım. Yine sahte fb düşmanları türetilmez.
Karşısına kim çıkarsa çıksın kararlar dahilinde Salzburg o takımla oynamak zorunda. Zaten yaptıkları itiraz reddedildi.
başlasın
Aziz Yıldırım açıklama yapmış diyolar, davağacında olsam bile son sözüm fenevsdfasadafsa
quote:
Orijinalden alıntı: MajestiC
tamam da burda bu sene cezayı çekecek anlamını nasıl çıkardınız
komple fenerbahçenin bu sezon durumunu konuşacaklarmış yarın diye anladım ben.
Yarınki toplantıda Fenerbahçe yerine katılacak takıma karar verileceğini açıklamışlar.
quote:
Orijinalden alıntı: lombi
quote:
Orijinalden alıntı: iARDAs
quote:
Orijinalden alıntı: PLAYEREG
salzburg şimdi dava açsa kazanır.Adamların elinden boşuna şl şansını aldık salzburg olsam isviçre mahkemesine açarım davayı yamulturum uefayı
UEFA yı değil FB yi yamultabilir Salzburg ancak.
UEFA sonuçta cezayı vermişti ama FB, CAS hakkını kendi isteiği ile kullandı. Suçunu kabul etmeyip CAS a gittiği için açılacak davadan sorumlu kurum sadece Fenerbahçedir.
Bunu ciddi söylüyorum FB bence Salzburg'a tazminat ödeyecektir. Bir kaç milyon euro olur o da.
İyide kararı kabul eden UEFA. İnsiyatif UEFA'nın elindeydi. Salzburg UEFA'ya dava açabilir ancak. Mantıklı olan da odur.
Fakat FB nin CAS hakkı var.
Cas hakkı var iken UEFAnın eli kolu bağlı.
Hayır CAS hakkını kullanamazsınız diyemez ki.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Care Less
quote:
quote:
salzburg şimdi dava açsa kazanır.Adamların elinden boşuna şl şansını aldık salzburg olsam isviçre mahkemesine açarım davayı yamulturum uefayı
UEFA sonuçta cezayı vermişti ama FB, CAS hakkını kendi isteiği ile kullandı. Suçunu kabul etmeyip CAS a gittiği için açılacak davadan sorumlu kurum sadece Fenerbahçedir.
Bunu ciddi söylüyorum FB bence Salzburg'a tazminat ödeyecektir. Bir kaç milyon euro olur o da.
Adamları yendiğimiz için mi tazminat açacaklar bize? Elediğimiz için mi Renktaşlarım kusura bakmayın ama biz de Arsenal'a tecavüzden dava açsak kazanır mıyız?
Salzburgun ilerleme şansını engellediğinizden dava açılır.
Sonuçta şu an görünen, FB suçlu olmasına rağmen itiraz etti suçsuzum diye. Zaten sene başında men edilmişti Avrupadan. Olmaması gerekiyordu FB Avrupada.
Hocam çok delikanlılarsa eleseydiler bizi UEFA bile şaşırsaydı allah aalah
quote:
quote:
fb önceden uefa ile anlaştı.Bu anlaşma sence ne kadar etik?Tedbir kararını fenerbahçe kaldırmadı uefa ile anlaşıldı da kalktı yoksa kalkmazdı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme