Şimdi Ara

Ceza didi reklamı...Özcanlı kolaya kapak olsun (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
1
Favori
728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • fuat diss atar hoaydaaaaa ortalık karışır
  • Adamlar para kazanmasinlar mi kardesim?
    Albumler desen satin alan yok, onlarda bu sekilde yollarini buluyorlar.
    Reklam cok guzel olmus begendim ben

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ALLLAHIN CEZASI İHYİHYİUİYİHYU
  • Mok gibi içecek

• quote:

Orijinalden alıntı: Acun_Ilıcalı

HHHIIAAAÇÇ Bİ KOKA KOLA KOKA KOLA KOKA KOLA İİİÇÇÇ

Siz acun ılıcalı mısınız?
  • Bergamotlusuna bayıldığım içecek resmen 2,5 litresini tek gecede içebilirim.
    Fakat limonlusu fuseteanın yanından bile geçemez.
    Reklam olarak kesinlikle çok daha iyi.fakat o Keko kadın neden kafasına falan vuruyor eski idolümün anlamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: Yapmayaww.d

Mok gibi içecek

Aynen.
    lakin firmalar kazandıkları paranın hatırı sayılır bölümünü reklama yatırıorlar tada değil ve böylece biz de buralarda konuşmuş oluyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: masıtpıt

quote:

Mok gibi içecek

Aynen.
    lakin firmalar kazandıkları paranın hatırı sayılır bölümünü reklama yatırıorlar tada değil ve böylece biz de buralarda konuşmuş oluyoruz.

Aynen hocam. Ben hayatımda sadece bir yudum alıp yere tukurdum. İçinde allah bilir neler vardır.

Aman arkadaşlar, icmeyelim icirmeyelim. Onun yerine daha doğal, sağlıklı şeyler içelim.

• Yapmayaww.d kullanıcısına yanıt
    Koladan kurtulmak isteyenler için alternetifleriniz varsa yeni fikirlere açığız.

Not bu yazıyı bergamotlu didi içerek yazıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neyinkafasi

Koladan kurtulmak isteyenler için alternetifleriniz varsa yeni fikirlere açığız.

Ayran içelim hocam

• Hocam konu burda paradan daha çok prestij meselesi şahsen ben böyle yetenekli ve ünlü birisi olsam kesinlikle böyle saçma sapan bir reklamı kabul etmezdim

Ayrıca didi konusundada kesinlikle katılmıyorum bim in ice tea lerine benziyor yaz içeceği olduğu için ılıtmaya filanda gerek yok , tadı bildigimiz şekerli su

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tisuanzii -- 21 Mayıs 2015; 21:07:29 >
  • Hemen para icin ne hallere dustu demisler alakasi bile yok adam parasini kazaniyor. Bi soguk cay icinde yapilabilecek gayet iyi vir sarki var ortada

Not: mobilim

• quote:

quote:

Ayran içelim hocam

ayranı denedim o uyutuyo zaten

• Yapmayaww.d kullanıcısına yanıt
    Ayran içince (sızıyorum ) uykumu getiriyor.
  • quote:

Yahu insanlar para kazanamaz mı? Sen ünlü bi rapçi olsan güzel bir ücret karşılığı bu reklamda oynarmısın deseler oynamazmısın? Yok ben evde taş pişiriyorum mu diyeceksin?

Konuyla pek alakası yok ama didi lezzet olarak açık ara en iyi soğuk çaydır bana göre.liptonun 2 aydır demlikte duran çayın üstüne aroma katılmışta satışa çıkarılmış gibi bir tadı var isterseniz ikisinide deneyin.kenara bi didi koyun birde lipton 2 saat sonra ılıyınca tadına bakın. Liptondan iğreneceksiniz.

İtibarımı lekeliycekse ben oynamazdım o konumdaki biri olsaydım .

Bi aralar efsaneydi ceza ama geçip gittim :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tisuanzii kullanıcısına yanıt
    Saçma sapan mı?
    Üslup denen şey en kötü şeyi bile iyi gösterir.Tadını beğenmiyorum ama adam ve şarkı sayesinde bir yakınlaştım içeceğe
  • Şu didi reklamindaki karıdan nefret ediyorum arkadaş ya

• quote:

Orijinalden alıntı: tisuanzii

Koskoca bir nesile rapi öğreten adam ne hallere düştü yahu

lolipop reklamında da aynı hikaye para için hep sago ağzının payını verdi zaten ice tea reklamı bekliyoruz sagodan
    Arkadaş şu teyzenin didinin yapmında hakkımı var nedir reklamın içine ediyor itici bir karakter
    edit:
    Aslında para için dedimde yanlış dedim 5 gün sonra adamın yeni albümü çıkacak 3 senedir albüm çıkartmadı kendini hatırlatmak istedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bremen Bv-244 -- 21 Mayıs 2015; 21:18:25 >
  • sago tarikatçı oldu da ne oldu??? samanyolunda adalet isterken mi gördünüz mesela?? killa neden reklamlara düşmüyo abi mesela, madem reklam yapıcaksın kaliteli olsun sen yaz bi şeyler, reklam bile değil abi bu

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.