Amerikan düşmanıyım diyip Rock'n coke'da sahne almak, anti-pop diye yırtınırken düet yapmadığı popçu kalmayan, kendisi küfür edemeyince yanındaki yalakalarına gaz verip Sagopa'ya diss attırmak, para için herşeyi yalayan, gangsta takılcam diye sahnede testislerini tutmak, para için arkadaşlarını satan, elinden tutup albüm yapan adama diss atmak...Oooooo say say bitmez çizanın yaptığı işleri...Çok büyük adam çokkk![Di mi?]
ulan ağzından bal damlıyo be..
Rock'n Coke ile rapin ne alakası var ben onuda çözemedim.. haliyle cezanın ne işi var orda ? Kıraç meselesine gelince.. Kıraç küfür etmişmi cezaya ? hayır.. hatta etmez bile.. ama cezanın tek bildiği küfretmek.. ayağımın altı yeraltı..
O saçma disslerine bakınca anlaşılıyo zaten..
'sen gene hep ... çek mic check kontrol' mu daha güzel yoksa 'rapi şaha kaldırmak adına siz ikiniz şeker yalayn' mı demek daha güzel ? bilmiyorum tabikide göreceli..
adamın yazdığı sözlerin birbirleriyle en ufak bağlantısı yok.. sırf kafiye oluşsun die yazılan bir takım söz dizisi.. 'bugün üskadarda günlerden salı, hani nerde benim dün verdiğim halı?' gibi .. (bu arada o söz cezaya ait değildir.. örnek vermek için ben salladım..)
bunun tartışması çok oldu ve sanıyorum olmaya da devam edecek.. en iisi
'zevkler ve renkler tartışılmaz'..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme