Şimdi Ara

CEZA'NIN SIRRI (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
2.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: much@cho

adam gangsta takılıyor ondan fazla bulaşmak istemedim ama...bi yere kadar adam tutmuş ceza olmasaydı rap olmazdı falan zırvalıyo...yazıkki tech9nine gibi adamları kandırmış feat yapmış...keşke tanısaydı cezayı...

ceza olmasaydı türkçe rapi kim yapıcaktı ? asıl zırvalayan ŞakaAltıGeçek değil sensin
  • aynı sözleri bende söyleyebiliryorum TAMAMEN ALIŞKANLIK LA ALAKALI

• quote:

Orjinalden alıntı: DJ Gökberk

quote:

Orjinalden alıntı: SheHiT

ŞakaAltıGerçek

Ceza FunClub ne nan ? eglenme merkezi mi

hayır türkçe rapten anlayanlar klübü ama sen yanlış girmişsin eğlence istiyosan sana oyun sitesi linkleri gönderebilirim

Fun Degil Fan
    versene bi kac tane oyun sitesi

• Hani varya şimdi anladım rap anlamayan kaç kişi olduğunu.
    Ceza çalmış amerikanlara özenti olmuş bunları söyleyen hiç konuşmasın ceza hangi klibinde kızlar arabalar altın kolye takı vb... bunları yaptığını gördünüz söylesenize ...

Türkiyede ki rap gelişmeme sebebi hayranların bilgisizliklerine dayanıyor.

Gösterdiğiniz rapçiler 50 cent eminem snoop dog bu adamların ne yollarla pazarlandıklarını bilen var mı? acaba

+Flexi ilk yapan kişi burada ayaklar altında acınacak kişi sizlersiniz
    +Rapteki pazarlanma şeklini bilmiyorsunuz cahilce ceza özenti diyorsunuz.
    +Amerikan rapini örnek gösteriyorsanız asıl özenti sizsiniz maalesef yarı çıplak kadınlar arabalar cezanın harcı değil bunlar...
    +Sürekli amerikan rapi ön planda eğer bir kişi varsa o da Tupactır gerisi hikaye iyi söz yazabilir ama bunları haketmiyorlar.
    +Uleen amerikan rapini diyenlere söylüyorum ingilizcen var mı yok bi kaç kelime biliyor musun o da yok ... vay halinize.
    +T-rap bugünlere gelmesinin tek sebebi cezadır kimse inkar etmesin.
    +Eminem bile avrupada ki en iyi rapçi olarak gösteriyor zaten alman rapçilerle çoğu düeti var + tecg nine ve underground gruplar ve eminemin grubuyla....

Edit:Böyle bir kişi ayaklar altında ne o ne bu kimse türkiyede rakip olamaz cezaya zaten olduğu zaman ezip geçti yani ...
    Cezayı iyi tanıyın diyorlar 70milyon biliyor kimin ne olduğunu artık ...
    Keşke ceza ingilizce bilip parça yapabilseydi türk rapçi olarak bir devrim olurdu.

Ceza nasıl dünya starı olur Kızlar ,arabalar ,altın takı kolyeler ,lüks mekanlar ,iyi bir ingilizce alın işte dünya starı zaten bunları ayıramayan biri rapi unutsun.
    Keşke ceza bunları görseydi de ne derdi acaba....

• Mr.Hyde özenti diyerek rapten ne kadar anladığını gösterdin.
    Hangi popçuya laf atıp feat yapmış dostum ?

hocam büyüde gel.

+Sözler ansiklopedi okumaktan
    +Allah vergisiyle ne alaka demişler yetenek ne peki sen yetenekli bir futbolcuyu ayıramıyor musun?
    +Adama yavaş söyleyemez demeyin artık birisinin cümlelerinin dakikasında tersi okuyabileyen biri(belli bir noktaya kadar alışkanlık haline getirip bırakmış)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CR7_35 -- 21 Şubat 2011; 23:20:11 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.