Şimdi Ara

CF kart digital fotoğraf makinesini bozar mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • CF kart digital fotoğraf makinesini bozar mı

yurtdışından kingston marka bir CF kart alacağım fakat digital fotoğraf makinemi bozup bozmayacağı konusunda bilgim yok ne dersiniz bozar mı saygılarımla

• Sevgili uygar,
    Senim makinen CF Type 1 ile çalışıyor, ki Kingston marka alacağından bahsetmişsin, bunun senin makinene zarar verebileceğini sanmıyorum. Ama kartı yuvaya yerliştirirken doğru yerleştirmek şartıyla.
  • teşekkür ederim ben bir yerde bozar die duydum da yani makineye zarar vermesi imkansız öyle değil mi
    tekrar teşekkür ederim saygılarımla
  • ben canon dan frklı bır marka ladım kullanıyom bısıcıkler olmadı.
  • kingmax almayın derim
    canon s1 is makina var, 256 mb lığı video çekerken ünlem işareti veriyor duruyor, 512 mb lığında video problemi yok ama sadece card reader vasıtasıyla bilgisayara bağlanabiliyor :(
    kingstone, sandisk iyidir, sorunsuzdur ve ucuz değildir :) ama para varsa değer, bende 2 gb olanını bir gün ebay dan alıcam :)
    kingmax+card reader (flexy 8 in1) sandisk den daha ucuza geldi ama durum ortada sorunlular bende...
  • Sandisk ultra olan CF kartı var.Pro modeller bazı foto makinelerinde sorun yaratıyor.kingmax inde öyle ultra tarzı modelleri var onlarda aynı şekilde.öyle bir prblem olmasın seninkisi.
  • Sandisk 128MB CF ve CANON A-60 ta problem yaşamıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.