Şimdi Ara

cg125

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar sizlere işim düştü görüntü yok makinem açılmadan kendiliginden reset atıyor gibi bişey oluyor ekran kartındada bi sorun yok başka makinada ekran kartını denedim güvenli mod şeklindede çalıştırdım ama aynı sorun?????

NE OLABİLİR ACABA

• sorunu tam anlamadım ekrana görüntü mü gelmio yoksa açılır açılmaz reset mi atıo. biraz açık yazarsan ii olur. ayrıca öle konu başlığı olmaz. sorunu yazman lazım. yoksa konu silinebilir.
  • taktığın VGA anakartınla uyuşmayabilir eski vga'ın tak ve ana kartından CMOS sıfırla bu işlem BIOS'unu ilk ayarına çevirecektir.
    olmazsa tekrar msj yazarsın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cg125

arkadaşlar sizlere işim düştü görüntü yok makinem açılmadan kendiliginden reset atıyor gibi bişey oluyor ekran kartındada bi sorun yok başka makinada ekran kartını denedim güvenli mod şeklindede çalıştırdım ama aynı sorun?????

NE OLABİLİR ACABA

bilgisayarın açılmadan resetliyorsa bunun birçok sebebi olabilir, durumunla ilgili daha detaylı ve açıklayıcı bilgi verirsen iyi olur,
    1- görüntü yok derken nasıl görüntü yok?
    2- bilgisayarına yeni bir donanım ekledinmi?
    3- bilgisayarın yenimi? ne zamandır bu şekilde? eğer yeni değilse ne zamandır bu şekilde pc?
    vs. vs.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.