Şimdi Ara

Çğdlğı mlucdğ muaudn dğeş usm (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Beyler komik gozuksun diye ç ve ğ leri yazmaya ozen gostermis csb oldugu belli

Konu ban uye kilit

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ache The

quote:

Orijinalden alıntı: APOTHEON

shift tuşunun oralara kolonya dök, birde klavyenin yakınında büyük kütlede kağıt veya metal yığını varsa uzaklaştır ortamı mümkün olduğunca karanlık hale getir. kolonya döktükten 5 dk sonra klavyeye üfle. hallolması lazım sonucu yaz buraya.

Kardeş adam böyle durumlarda her şeye inanabilir lütfen ciddi olalım

Buna da inanıyorsa arkadaş tüm teknolojik aletlerden uzak dursa iyi olur. Yinede sen belirtmiş oldun ciddi olmadığını en azından..

• quote:

quote:

quote:

shift tuşunun oralara kolonya dök, birde klavyenin yakınında büyük kütlede kağıt veya metal yığını varsa uzaklaştır ortamı mümkün olduğunca karanlık hale getir. kolonya döktükten 5 dk sonra klavyeye üfle. hallolması lazım sonucu yaz buraya.

Buna da inanıyorsa arkadaş tüm teknolojik aletlerden uzak dursa iyi olur. Yinede sen belirtmiş oldun ciddi olmadığını en azından..

Öyle bir yazmışsnki ben bile inandım
    Bak dostum denetim masasına gir oradanda klavyeye gir f klavyeyi q klavye olarak değiştir hadi kolay gelsin

• quote:

quote:

quote:

quote:

Öyle bir yazmışsnki ben bile inandım
    Bak dostum denetim masasına gir oradanda klavyeye gir f klavyeyi q klavye olarak değiştir hadi kolay gelsin

Kardeş Allah razı olsun paint kullanmaktan ciğerim solmuştu Allah senden çok razı olsun düzeldi bu arada CSB diyen arkadaşlar sorun f klavyeye döndiüğü içinmiş ekran klavyeside f klavyeydi.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.