Şimdi Ara

CGOTY CoD 5 Full 1.1 sunucuları açılmıştır.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 85.153.20.85:28960 CGOTY.COM Türkiye HC FFA
    85.153.20.85:28980 CGOTY.COM Turkiye OpenWarfare Server
    85.153.20.85:29000 CGOTY.COM Türkiye SD
    85.153.20.85:29010 CGOTY.COM Türkiye TDM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merlyn_cgoty -- 12 Ocak 2009; 16:25:25 >

• Serverdan beni atıyor PB kicked cdkey/guıd filan yazıyor (oyun sahte) nasul düzeltebilirirm?
  • quote:

Orjinalden alıntı: darkswordman

Serverdan beni atıyor PB kicked cdkey/guıd filan yazıyor (oyun sahte) nasul düzeltebilirirm?

yeni bi cd key gir düzelir..
  • Serverlarınızda sorun var sanırım

Empyt Player Names Not Allowed diyip atıyor ne yazık ki. Nicki ne kadar düzeltsemde sorunu çözemedim.
  • Serveralrınıza nasıl bağlanabilirim connect yapıp girdikten sonra punkbuster bad playername diyip atıyor :/ unnamed player olarak çıkıyor adım onu nasıl düzeltebilirim ?
  • /name komutuyla kendinize bir isim belirleyebilirsiniz...
  • server a giremiyorum name hatası veriyor nedir bu anlayamadım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cs 1.6 map sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Counter Strike 1.5 Serverları
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Merhaba,

Ben demin girmiştim şindi Cod WaW MP yi Acıyorum Direk Retrieved Account Felan Dio Atıo :S Hata raporu verior yani...
  • ya bu saatlerde kimse yok mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: otobar

ya bu saatlerde kimse yok mu?

şu aralar oynayanlar ya 64 lük tdm de yada sd de 3 4 gün önce hq ffa da vardi insanlar altarnatif olarak tdm den sonra oraya giriyordum şimdi sadece sd ve tdm dolu ..
  • tdm çok kalabalık ben kalabalıktan zevk almıyorum ve diğer serverler da bomboş hq filan doldurmak lazım
  • arkadaslar oyunun singleplayer bugun bitirdim ve forumu okuyarak 1,1 patch indirip kurdum pankbster no yaptım filan simdi oyuna girmeyi deniyorum ama serverlar bos gozukuyor ayriyetten burdaki server ıp olarak girincede zaman hatasi verip giremiyorum ne yapmam gerekiyor...
  • Tam hata mesajini buraya yazarsan yardimci olabilirim.
    windows firewall kullaniyorsan onun baglantini kesmediginden emin ol.
    Onun disinda basitce konsolda \connect komutu ile yukaridaki sunucu adreslerinden birisini kullanarak baglanabilmelisin...
  • Haritalar çok uzun sürüyor,birde bir tane 20-30 kişilik tdm açın 64 kişi çok kötü ya artilery ve köpekten oynanmıyor.
  • daha büyük map ler ve alternatifler gelecek mi ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.