Bildirim
CGOTY CoD 5 Full 1.1 sunucuları açılmıştır.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Serverdan beni atıyor PB kicked cdkey/guıd filan yazıyor (oyun sahte) nasul düzeltebilirirm? -
quote:
Orjinalden alıntı: darkswordman
Serverdan beni atıyor PB kicked cdkey/guıd filan yazıyor (oyun sahte) nasul düzeltebilirirm?
yeni bi cd key gir düzelir.. -
Serverlarınızda sorun var sanırım
Empyt Player Names Not Allowed diyip atıyor ne yazık ki. Nicki ne kadar düzeltsemde sorunu çözemedim. -
Serveralrınıza nasıl bağlanabilirim connect yapıp girdikten sonra punkbuster bad playername diyip atıyor :/ unnamed player olarak çıkıyor adım onu nasıl düzeltebilirim ? -
/name komutuyla kendinize bir isim belirleyebilirsiniz... -
server a giremiyorum name hatası veriyor nedir bu anlayamadım -
Merhaba,
Ben demin girmiştim şindi Cod WaW MP yi Acıyorum Direk Retrieved Account Felan Dio Atıo :S Hata raporu verior yani... -
ya bu saatlerde kimse yok mu? -
quote:
Orjinalden alıntı: otobar
ya bu saatlerde kimse yok mu?
şu aralar oynayanlar ya 64 lük tdm de yada sd de 3 4 gün önce hq ffa da vardi insanlar altarnatif olarak tdm den sonra oraya giriyordum şimdi sadece sd ve tdm dolu .. -
tdm çok kalabalık ben kalabalıktan zevk almıyorum ve diğer serverler da bomboş hq filan doldurmak lazım -
arkadaslar oyunun singleplayer bugun bitirdim ve forumu okuyarak 1,1 patch indirip kurdum pankbster no yaptım filan simdi oyuna girmeyi deniyorum ama serverlar bos gozukuyor ayriyetten burdaki server ıp olarak girincede zaman hatasi verip giremiyorum ne yapmam gerekiyor... -
Tam hata mesajini buraya yazarsan yardimci olabilirim.
windows firewall kullaniyorsan onun baglantini kesmediginden emin ol.
Onun disinda basitce konsolda \connect komutu ile yukaridaki sunucu adreslerinden birisini kullanarak baglanabilmelisin... -
Haritalar çok uzun sürüyor,birde bir tane 20-30 kişilik tdm açın 64 kişi çok kötü ya artilery ve köpekten oynanmıyor. -
daha büyük map ler ve alternatifler gelecek mi ?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X