Şimdi Ara

CGOTY WoW server açılmıştır (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • private oynamayı öğrenemedim gitti şu realmlist olayı yapsamda normal eu server ı çıkıyor karşıma
  • bana nasıl private oynaacağım konusunda yardım etcek varmı?
  • ya server'a nasıl bağlanacağım bir anlatsanız
  • Merhaba,
    Sunucumuza bağlanmak için öncelikle wow.cgoty.com adresinden bir hesap açmanız gerekiyor.
    Client versiyonunuzu 2.4.3 e patchledikten sonra, WoW klasörünün içindeki realmlist.wtf dosyasının içini notepad ile edit edin. Sadece
    set realmlist wow.cgoty.com
    yazmanız yeterli olacaktır.
    Sunucumuz 7/24 açıktır.
    Ayrıca WoW oyuncuları için teamspeak sunucumuzda açılmıştır.

İyi eğlenceler.
  • bağlandımoynayacağım
  • Merhaba,
    Sunucumuzda AHBot devreye girmiştir. Hergün her seviyeden binlerce item uygun fiyatlarla auction houselara eklenecektir. Sunucudaki oyuncu sayısı yeterli seviyeye gelinceye kadar bu uygulamaya devam edeceğiz...

Sunucumuz 7/24 açıktır.
    Kayıt adresi:http://wow.cgoty.com
    Realm: wow.cgoty.com
    Sürüm: 2.4.3

Hepinizi bekliyoruz.
  • Arkadaşlar geçekten güzel bir server ama şu X100 ü daya X100exp money drop X100
    ı diyen arkadaşlar hoşunuza gidecek tonla site var bırakın bari bu server biraz orjinale yakın olsun.
    Düzgün düzgün takılalım.
    Siteye emeği geçenlere teşekkürler.
    Orjinalden uzaklaşmayalım lütfen...
  • Ben Dedim SErver güzel Diye Emme Dinleyen Yok
  • Hayırlı olsun
  • bende kayıt oldum şimdi wowu yuklemek kaldı. inş kullanıcı sayısı artarda daha güzel ortam olur.
  • bide bişi merak ettim acaba kişisel servermı yoksa kiralanmış servermı.net çıkışınız kaç??serverın sistem özelliklerimi merak ettim
  • Merhaba,
    Kisisel bir sunucu degildir. Yakinda acacagimizwww.cgoty.com oyun platformunun bir parcasi olacaktir. WoW disinda baska en cok oynanan oyunlarin da sunucularini acip odullu turnuvalar duzenleyecegiz.www.cgoty.com acildiginda zaten buradan da duyuracagiz.
    Bu arada sunucumuzda ticareti canlandirmak icin profession rateleri x2 ye cikarilmistir.
    Sunucu 7/24 acik ve duzenli araliklarla guncellestirilmektedir.

Hepinize iyi eglenceler.

Merlyn

• quote:

Orjinalden alıntı: cru3ll

quote:

Orjinalden alıntı: Leech King

9yaşında bebeler oynuyor bu serverda dikkat edin.
    bana neden female char açtın sen kızmısın diyor ya.

druid'de form değiştirincede sen insanmısın der

• üye olamamıyorum ''Registration failed
    Secret Questions cannot be the same.
    Answers to Secret Questions cannot be the same.'' bu yazı çıkıyor yardımcı olursanız sevinirirm
  • Selam.
    Sifreni kaybettiginde geri almani saglayan sorulara yazdiginiz cevaplar ayni olmus.
    Sorulara ayni cevabi veremezsiniz diyor.
    Bunu duzeltirseniz sorun kalmayacaktir.

Merlyn
  • server' da ortalama oyuncu sayısı nedir?

Not: bişey dikkatimi çekti bu sitenin tasarımı ile lofa bire bir aynı değil mi? hatta yapılan yeniliklere kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PowerOn -- 11 Eylül 2008; 21:24:24 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: PowerOn

server' da ortalama oyuncu sayısı nedir?

Not: bişey dikkatimi çekti bu sitenin tasarımı ile lofa bire bir aynı değil mi? hatta yapılan yeniliklere kadar

ikiside free kaynak kodları kullanıyorda ondan
  • Merhaba,
    Sitede gecici olarak mangos web frontend kullaniyoruz. Esas web sitemizwww.cgoty.com acildiginda sayfamiz degisecektir. Eski hesaplar ayni sekilde muhafaza edilecektir.
  • Merhaba,
    Sunucumuzda yaptiginiz guncellemelerden sonra,
    - World pvp kale alma
    - Alterac valley, EotS gibi pvp arenalar ve ranked, practice skirmishler devreye girmistir...

Iyi eglenceler...

Merlyn
  • ah bot iyimis
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.