Şimdi Ara

Cgpeers Forum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Uzun zamandır cgpeers forum üyeliği aramaktayım. Nasıl üye olabileceğimizi bilen veya davetiyesi olan varsa ücret ödeyebilirim.

• daikataNa~ D kullanıcısına yanıt
    her ayın 1i ve 15inde 2 günlüğüne üyelik alımları aciliyor dostum fakat üyeliğini aktif olarak kullanabilmen icin ve sitenin mantıgı da torrent ile aynı oldugu için indirdigin dosyaları seedlemen gerekıyor peers/seed oranı var yanı indirdiklerinin boyutunda belli bir oranda da dosyaları paylasman yani upload etmen gerekiyor yoksa hesabını kapatabilirler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baraqyal

her ayın 1i ve 15inde 2 günlüğüne üyelik alımları aciliyor dostum fakat üyeliğini aktif olarak kullanabilmen icin ve sitenin mantıgı da torrent ile aynı oldugu için indirdigin dosyaları seedlemen gerekıyor peers/seed oranı var yanı indirdiklerinin boyutunda belli bir oranda da dosyaları paylasman yani upload etmen gerekiyor yoksa hesabını kapatabilirler...

Hocam bi normal cgpeers var birde buranın normal release edilmeyen torrentlerin paylaşıldığı forum kısmı var.
    Normal release torrentler için üyeliğim var zaten. Forum kısmını denk getiremedim bi türlü.
    Hocam zaten bilgisayar sabahtan akşama kadar açık. 4-5 farklı sitede ratio 15 in altında olan hesabım yok. :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    www.work724.com/
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.