Arkadaşlar sadece hatırlatmak istedim. Downhang Stone Cave, Downhang taş mağarası demek. Jangan'da ki Ch'in Tomb, Ch'in mezarlığı demek. Oyunda da karşılaşıyorum sürekli Cave diyorlar karışıklık çıkıyor. Bazı başlıklardada Downhang Stone Cave'den balsedilince insanların aklına hep Ch'in Tomb gelcek artık. Düzeltelim bence :)
dw cave yada jangan cave diye bahsedersen sorun kalmaz diye düşünüyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: MirabLe
dw cave yada jangan cave diye bahsedersen sorun kalmaz diye düşünüyorum.
Ama bende ondan bahsediyorum. Orası cave yani mağara değil. Ch'in Tomb eski bir tapınak veya mezarlık gibi biryer. Neyse sadece hatırlatayım istedim..!
Guzel dusunmussende Kimsenin buna uycagını sanmam
En iyisi Dw Cave Ve Jangan Cave- Mirableniin dedigi gibi
quote:
Orjinalden alıntı: uqurrrrr
Guzel dusunmussende Kimsenin buna uycagını sanmam
En iyisi Dw Cave Ve Jangan Cave- Mirableniin dedigi gibi
Eeee peki öyle olsun ne diyim
o zamanlar zeus yeni açılmıştı bizde eziqtiq tabi ben 16 mıydım neydim tomb ta kasıyorum (neden 16 da oradaysam) bi baktım bunwang die bişi vardı ya tomb da (o zamanda en yüksek earth ghost görmüşüm) aha dedim (guild vardı bizim) koşun la yeni boss düştü hemen 8 kişi parti yapıp orda çıkan taş adamları kestik ama bekliyoruz bişey düşcek die hala ss si var 8 tane 13-16 lv adam taş adamları kesiyoruz ne günlerdi be o zamanlar sevinirdim oynarken
şimdi sen tomb dedin ya bu eski günleri hatırladım hala gözlerim yaşarır..
Jangan'dakine söylencek söz yok...Bütün harita kadar büyük zaten...
ikisinede "Dungeon" diyin geçsin.. ( DANCIN )
dw cave - j cave
quote:
Orjinalden alıntı: __EFENDİ__
Jangan'dakine söylencek söz yok...Bütün harita kadar büyük zaten...
İşte bende bu yüzden söylüyorum. Ch'in Tomb bi mağara olamayacak kadar büyük
quote:
Orjinalden alıntı: z Z z Z z Z
dw cave - j cave
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme