Bildirim
CHA_FAN2 484 rpm hatası
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Hata sanırım Chassis Fan 2 ile ilgili bir hata. Galiba çok yavaş döndüğüne dair bir işaret. Kasa ise kasanızda kaç tane fan olduğunu ve yerlerini söylermisiniz? Herhangi birşey fanın dönmesini engelliyor olabilir. -
1 Tane Kasanın Ön Yüzünde Kocaman Fan Var Oranın İçini Ben Bile Açamadım Henüz 1 Tane Arka Çıkış Eksoz Fanı Mı Ne deniyor O Var Birde İşlemci Fanı Var Birde Güç Sistemi Fanı Var Başka Yok -
biostan ya da cpu-z programıyla fan hızınıza bakın. gerçek değer 600 rpm den düşük ise bağlantılarını kontrol edip temizliğini yapın. eğer hala düşük ise speedfan programını indirip fan hızını ayarlayın -
şimdi komple fanları temizledim ara ara veren hata bu ama şimdi aç kapa yaptım 2 kere vermedi galiba düzeldi -
Sorununuzun düzelmesine sevindim hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X