cafe de bufer yok we acil cafe ye bufer lazım sadece bu bufer ı biz 1 haftada 54 yaparız! daha bu bitmicek 1200 +200 ldumu cure de açıkcak yani bütün prtylere girebilecek ama bizim prty e çağırdık mı gelmesi ŞART!!! bunu kabul eden i DİEZ de ORK açmasını öneriyorum isterse açsın bufer çok az 50 yaptık mı belki bizden de öne geçer ! pm lerinizi bekliyorum DİEZ de ORK bufer (SHAMAN) lazım DUYURULUR!!!!
quote:
Orjinalden alıntı: civ_civ
cafe de bufer yok we acil cafe ye bufer lazım sadece bu bufer ı biz 1 haftada 54 yaparız! daha bu bitmicek 1200 +200 ldumu cure de açıkcak yani bütün prtylere girebilecek ama bizim prty e çağırdık mı gelmesi ŞART!!! bunu kabul eden i DİEZ de ORK açmasını öneriyorum isterse açsın bufer çok az 50 yaptık mı belki bizden de öne geçer ! pm lerinizi bekliyorum DİEZ de ORK bufer (SHAMAN) lazım DUYURULUR!!!!
Dün öğlene kadar 3tane topic açmıştın.Belki akşamda 3-4 tane açmışsındır.Bugün gene kalkıp ilk işin bu konu hakkında 1topic daha açmakmış demek ki.Ne diyeyim sana.Site adminleri seni bildiği gibi yapsın..()
ben diesi bırakmıştım ama açarım buffer oyuna girsin ik işim bir buffer açmak olcuk sizle nasıl haberleşicez
bak eziklik etme lwl kıskanıosan hıncını başkasına sawur yok sa ii olmaz dün ssabahan beri bufer arıom ama YOKKK!!!! anlamıon mu
quote:
Orjinalden alıntı: civ_civ
bak eziklik etme lwl kıskanıosan hıncını başkasına sawur yok sa ii olmaz dün ssabahan beri bufer arıom ama YOKKK!!!! anlamıon mu
ben açıcam diyorum haberleşelim hemben 24 saat onlineyim ok istediğin xaman bulursun beni cvp plssssssssssssssss hem sağlam bi char yaparsam oyunu bırakmama neden olanlardan öcümü alabilirim
ok sana güwenmem lazım ama se nde bana güweniosan tel no nu wer