Bildirim
Challenger Affedilmeyen Nasus World Rank #1 [ Yayın Açık]

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
Eksiler burdan egolu arkadaşımıza
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
OXİ VARKEN BU NEYMİŞ
OXİ ABİ <3
Çok flame yapıyor.Birde saçma sapan işler yapıyor.Soraka varken ww e focus yapmak gibi.Birde minyonlari inhibitorun oradan nexus kulesine itmek yerine direk nexus kulrsini tankladi oyunu bitiremedi doğal olarak.bu hareketlerle nasıl celincir olmuşlar anlamadım.
quote:
Orijinalden alıntı: alfe28
Çok flame yapıyor.Birde saçma sapan işler yapıyor.Soraka varken ww e focus yapmak gibi.Birde minyonlari inhibitorun oradan nexus kulesine itmek yerine direk nexus kulrsini tankladi oyunu bitiremedi doğal olarak.bu hareketlerle nasıl celincir olmuşlar anlamadım.
O adamın flame yaptığını ben görmedim aynı takıma nerden baksak 10 15 kere gelmişizdir tek flame yapmayan yapıcı konuşan adam oydu -
Tr de cilingirlere yabancilar cop diyor :)
quote:
Orijinalden alıntı: Privyet
quote:
Orijinalden alıntı: alfe28
O adamın flame yaptığını ben görmedim aynı takıma nerden baksak 10 15 kere gelmişizdir tek flame yapmayan yapıcı konuşan adam oydu
Chatte nasıl bilemem ama yayınında çok agrasifti.
güzel yayın izledim memnun kaldım yapıcı arkadaş agresif konuşmaları sinirlenenen her insan yapar -
Erdekteki aile doktorumun oğluymuş bilmiyordum. Adam çilingir ben goldda sürünüyorum beni bi boostlayıverse güzel olur. -
followladım, şu tek heroya gönül verenlere hep saygı duymuşumdur aga -
Şimdi gördüm son yayınını izliyorum banttan eğer görürsen buradan ulaşırsan bana iyi olur. Bende senin gibi Nasus'a merak sardım şuan 13win 1lose Tr serverı:Gyes -
Yayın Açık -
http://www.twitch.tv/womus yayın on -
Dia ya low elo diye gülüp lb gibi bir hero ile feedleyenler.. -
Nicki hoşuma gitti .bende dahil herkeste bir ingilizce ozentiligi varken bkz. (the unforgiven ve bilimum benzerleri) adam nickini Affedilmeyen koymuş :D
yayın on -
yayın açık -
Adam yetenekli şimdi kabul etmek lazım.
Yayın Açık : twitch.tv/womus -
Yayın Açık : twitch.tv/womus TEAMRANKED
Benzer içerikler
- otp ne demek
- troll nickler
- lol chat açma
- lol troll nickler
- mmr nedir
- afk ne demek
- league of legends sistem gereksinimleri
- riot mmorpg
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X