Şimdi Ara

Challenger Ceketi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
8.767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://tr.leagueoflegends.com/tr/news/game-updates/competitive/sampiyonluk-odulleri-guncellemesi

en son böyle bi haber yayınlandı fakat hala gelmedi :) eline ulaşan varmı ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Challenger Ceketi: LoL'de Bir Başarı Sembolü

League of Legends'ta (LoL), "Challenger" sıralaması, en yüksek beceri seviyesini temsil eder. Bu seviyeye ulaşmak, yalnızca en iyi oyunculara mümkündür. Challenger ceketleri, bu prestijli sıralamayı elde eden oyunculara verilen, onların başarısının fiziksel bir kanıtıdır.

Challenger ceketi almak için, LoL'nin dereceli oyun modunda Challenger sıralamasına ulaşmanız gerekir. Bu, olağanüstü beceri, kararlılık ve oyun bilgisini gerektirir. Challenger ceketler, oyuncuların yeteneklerini sergilemeleri ve diğer oyuncuların hayranlığını kazanmaları için bir statü sembolüdür.

Challenger ceketi nasıl alınır diye merak ediyorsan, aşağıdaki adımları izlemelisin:

• Oyunda sürekli olarak yüksek performans göstererek dereceli sıralamalarda yüksel.
    • Birden fazla rolde ustalaşarak takımına çok yönlülük sağla.
    • Takım çalışması ve iletişim becerilerini geliştir.
    • Oyun meta oyununu ve en son stratejileri takip et.

Challenger ceketiyle sadece LoL'deki başarını göstermekle kalmayacaksın, aynı zamanda oyun topluluğundaki elitler arasındaki yerini almış olacaksın.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Sezon sonunda verilir diye tahmin ediyorum.

Almaktan vaz geçtim bu arada çok asosyal durur ve naylona benziyor sanki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roxio -- 23 Haziran 2017; 20:45:27 >
  • ceket fena değilmiş.
  • reddite paylaşılmıştı gelmeye başlamış forumdaki herkes challenger olduğu için hepimizde bitane var zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roxio

Sezon sonunda verilir diye tahmin ediyorum. Satacak olursa talibim

gelince satmayı düşünüyorum , kafamda bi fiyat yok biri ebaye 800 dolara koymuş şaka gibi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scrappie -- 21 Haziran 2017; 19:24:20 >

• imaqtpie'ınki geldi geçenlerde. O amerikada yaşıyor ayrı tabi
  • bence aşırı çöp üstüne para verseler giymem
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • biri benim ceketimimi sordu şaka maka 15 liraya alırım
  • Ateş Ediyor Ceket
  • İyi ki sezon sonu challenger bitirmedim
  • beyler ceketi kardeşime hediye olarak alıcam. satan olursa uygun fiyatla alırım hemen
  • Bedava verseler giymem tam asosyal itemi, lol için değil pc dünyasıyla alakalı hiç bişeyi üstümde taşımak istemem ama güzel ceket olmuş
  • satın almak isteyen arkadaşlar bana ulaşabilir (L beden)
  • naylon gibi duruyor
  • Herkes acayip acayip yorum yapmış da ne alaka? Yok şöyle duruyor yok böyle. Ceket çok kaliteli bir ceket değil de abartmayın
  • Affection and Hatred kullanıcısına yanıt
    beleş animenin izleyicisi bol olur mantığından beleş ya xd
  • Pasifi: Bakirliğinizi koruma garantisi.
  • çöp
  • fiyat 400 alacak arkadaşlar. ben almam bu fiyata.
  • emreci80 E kullanıcısına yanıt
    SELLOUT
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.