Şimdi Ara

Challenger oldum qnqlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hacı bir tek ben miyim atılan SS'in ağır fail olduğunu düşünen ? Arkada ki oyun teamranked maçı ve silver 1 ( 0LP) yazıyor fakat önde beliren imleç soloq da çilingir oldun diyor
  • helal spr dvm kanki
  • 5 win 0 Lose nasıl Cilingir oldun pnp ?
  • ben kaçıyım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F40EE863A -- 5 Şubat 2015; 11:08:07 >
  • Challenger için master tier olup ilk 5'e girmen(ligde ki kişi sayısına göre değişir sanırsam) gerekiyor süre bittikten sonra otomatik challenger oluyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BannedAccount -- 5 Şubat 2015; 11:02:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -EDD-

Hacı bir tek ben miyim atılan SS'in ağır fail olduğunu düşünen ? Arkada ki oyun teamranked maçı ve silver 1 ( 0LP) yazıyor fakat önde beliren imleç soloq da çilingir oldun diyor

http://tr.op.gg/summoner/userName=godhatesusall ben de ilk öle düşündüm bi arkadaş bana söledi çok fail oldum üzgünüm :(

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bronzu begenmiyonmu

Hadi hayirlisi ins kalabilirsin challangerde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha lol dh bölümü açıldığından beri çilingirim bir kere konu açma ihtiyacı duymadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -EDD-

Hacı bir tek ben miyim atılan SS'in ağır fail olduğunu düşünen ? Arkada ki oyun teamranked maçı ve silver 1 ( 0LP) yazıyor fakat önde beliren imleç soloq da çilingir oldun diyor

Konu fail degil gece 12de yerlestirmeler yapiliyor bende o sirada arkadaslarla team rank girmistim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.