Şimdi Ara

Champion Takılıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
3.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar bugün 4-5 el attım fakat hemen hemen hepsinde benzer bir sorunla karşılaştım ve bu bir kere ölmeme ve bir kere yarı cana inmeme neden oldu.
    Soruna gelince champion sabit kalıyor diğer her şey olduğu gibi devam ediyor minionlar yürüyor championlar yürüyor saldırıyor falan ben sap gibi kalıyorum ve ayrıca skill de atamıyorum yardımlarınızı bekliyorum

Mouse bozuk değil ondan eminim

• Banada benzer problem oldu yakın zamanda. Mouse u tıklıyorum tıkladığım yerde ok işareti çıkıyor fakat champ sabit hareket etmiyor. Bir kaç kez tıklayınca gidiyor. Bug olabilir.
  • Bendede oluyo arada
  • stun yemiş olmayasın?
  • Bana da oldu geçen günlerde. Teamfight giricez herkes yanımdan geçti ben kaldım öyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HellRazor

Bana da oldu geçen günlerde. Teamfight giricez herkes yanımdan geçti ben kaldım öyle.

quote:

Orijinalden alıntı: haldigo

Banada benzer problem oldu yakın zamanda. Mouse u tıklıyorum tıkladığım yerde ok işareti çıkıyor fakat champ sabit hareket etmiyor. Bir kaç kez tıklayınca gidiyor. Bug olabilir.

Bug falan o zaman tek ben değilim bunu yaşayan iyi içim rahatladı ama bi daha ki patche düzeltseler

• quote:

Orijinalden alıntı: Vörç

quote:

Bana da oldu geçen günlerde. Teamfight giricez herkes yanımdan geçti ben kaldım öyle.

quote:

Orijinalden alıntı: haldigo

Banada benzer problem oldu yakın zamanda. Mouse u tıklıyorum tıkladığım yerde ok işareti çıkıyor fakat champ sabit hareket etmiyor. Bir kaç kez tıklayınca gidiyor. Bug olabilir.

Bug falan o zaman tek ben değilim bunu yaşayan iyi içim rahatladı ama bi daha ki patche düzeltseler

Sanmıyorum bu bana aylardır olan bir şey ve hala düzelmedi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • O anda evinizde telefon çalıyorsa normal. Bende çok fazla oluyor hatta 3 ranked maçımı bu yüzden kaybettim. Çözümünü biliyorum gidicem bu telefonu yapan şirketteki herkesi öldürücem.
  • Oyun başlayınca mouse tıklamıyor hareket ediyor.Kapatıp açınca düzeliyor.
  • İnternetin kesilmiş demek ki. Kısa süreli internet kesilirse oyundan atmıyor sadece bekletiyor ve ölüyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Burn

İnternetin kesilmiş demek ki. Kısa süreli internet kesilirse oyundan atmıyor sadece bekletiyor ve ölüyorsun

Yok internet kesildiğinde herşey duruyor bunda arkadaşlarım devam ediyor creepler falan devam ediyor ben sap gibi kalıyorum ve skypedan oynuyoruz kesilse ordan da giderim ama ordan bi kesinti olmuyor
  • benim mouse kablosuz yakınlarda telefon çalınca benim mouse çalışmıyo öle bişeyler olabilir sizdede :P belki !
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ragnarok---

O anda evinizde telefon çalıyorsa normal. Bende çok fazla oluyor hatta 3 ranked maçımı bu yüzden kaybettim. Çözümünü biliyorum gidicem bu telefonu yapan şirketteki herkesi öldürücem.

aynen bendede öyle ev tel çalınca gidiyor net
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre510

quote:

O anda evinizde telefon çalıyorsa normal. Bende çok fazla oluyor hatta 3 ranked maçımı bu yüzden kaybettim. Çözümünü biliyorum gidicem bu telefonu yapan şirketteki herkesi öldürücem.

Ya allahım aynen ya aynen. Tel çalınca net direk gidiyor. Hatlarla alakalı birşey sanırsam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hünerli

quote:

quote:

Ya allahım aynen ya aynen. Tel çalınca net direk gidiyor. Hatlarla alakalı birşey sanırsam

Hatlarla olabilir ayrıca eğer evde 2 telefon varsa ve internet birine splitter ile bağlıysa kesilir.

• Bende viktor alınca yolda minnion vamış gibi saçma sapan takılıyor bir arkasına dönüyor sonra devam ediyor yoluna.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Hatlarla olabilir ayrıca eğer evde 2 telefon varsa ve internet birine splitter ile bağlıysa kesilir.

Telefon ayrı odada, internet ayrı odada. O yüzden splitter yok. Ama evet evde 2 telefon var. Ne yapayım bir önerin var mı?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Telefon ayrı odada, internet ayrı odada. O yüzden splitter yok. Ama evet evde 2 telefon var. Ne yapayım bir önerin var mı?

Önceden benimde öleydi. Telefon çalınca internet kesiliyordu. Onun çözümü ara kabloda olması lazım yani telefon ile internet paralel bağlı olacaktı sanırsam. Böyle hatırlıyorum.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atesli Karaboga -- 2 Ocak 2012; 18:31:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Burn

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Önceden benimde öleydi. Telefon çalınca internet kesiliyordu. Onun çözümü ara kabloda olması lazım yani telefon ile internet paralel bağlı olacaktı sanırsam. Böyle hatırlıyorum.

Ya splitter dedigim telefonun orda olan. 3 girisi var. Phone-line-dsl. İki telefon varsa onun icin de bir seyler yapacaksin ama unuttum

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.