Şimdi Ara

champions iade :D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet yaklaşık 3 hafta önce support ta attıgım ticket bugun cevap geldi. Zilean ve nasus char ları alıp ip point ti yüklediler. biraz geç oldu ama olsun :D iade etmek isteyenlere duyurulur.

• quote:

Orijinalden alıntı: veciixx

evet yaklaşık 3 hafta önce support ta attıgım ticket bugun cevap geldi. Zilean ve nasus char ları alıp ip point ti yüklediler. biraz geç oldu ama olsun :D iade etmek isteyenlere duyurulur.

keşke 2.yi çok zor yapabilceğin bi iadeyi 1300lük 2 champa yapmasaydın
  • Aynısını bugün yaptım.350 rp vermişlerdi hatırlarsınız.Ww skini almıştım 260 a.İade için başvurdum 520 rp ye iade ettim. Yazdıkları mesajda 1 seferliğe mahsus 3 eşya verebilirsiniz diyodu.Bende sordum 2 champion var ama hangi tarihte aldım hatırlamıyorum iade edebilir miyim diye .Kabul ettiler ve şuan bunu yazarken garen ile teemoyu iade etmiş bulunuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: gsliyim

Aynısını bugün yaptım.350 rp vermişlerdi hatırlarsınız.Ww skini almıştım 260 a.İade için başvurdum 520 rp ye iade ettim. Yazdıkları mesajda 1 seferliğe mahsus 3 eşya verebilirsiniz diyodu.Bende sordum 2 champion var ama hangi tarihte aldım hatırlamıyorum iade edebilir miyim diye .Kabul ettiler ve şuan bunu yazarken garen ile teemoyu iade etmiş bulunuyorum

Ben daha önce şampiyon iadesi yaptıydım ama rp ile bir şey alıp iade yapmamıştım acaba rp ile bir şey alıp iade edebilir miyim kabul ederler mi?

• Beyler şu iade olayı tam olarak nasıl oluyor? Nasıl bir mail atmamız gerekiyor neler yazıcaz?
  • Mail attım, 2 saat sonra cevap geldi iade ettim tamamdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reclamation

Mail attım, 2 saat sonra cevap geldi iade ettim tamamdır.

ne yazdınız buraya kopyalayabilirmisiniz ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.