Şimdi Ara

CHAMPIONSHIP MANAGER 2006 Çıktı... (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
2.721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Ulan nerde o güzelim CM 00/01 veya 01/02 sezonları

Ulan ne oynardım beee...Sabah kalkar kalkmaz aklımda direk CM oynamak oluyodu (tabi akşam Galatasaray'ın maçı yoksa)Kahvvaltı zor yapıyodum.Hele yazları 10 saate yakın oynuyodum aaahhh ahh.

Bide şu oyuna bak yuh be kardeşim

FM 2006 daha iyidir bana göre hiç denemeyin
  • Bana kalırsa FM 2006 daha iyi oynanabilirlik açısından. CM 03/04 den sonrası pek tat vermiyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MuSTy!!!

daha çıkarmaya utanmıyolar..rezil ettiler koca cm ismini ya..

aynennerede cm 03/04
  • sanki gittikçe tad vermemeye başlıyor öle mi yaa.yaa evvelden biz daha önem veriyorduk da bize öle geliyor.bende bu yeni menajerliklerden pek tad alamadım kendimi kaptıramıyorum.cm 01/02 de fln saatler saniye gibi akıyodu oynarken.
  • rezaalet bi oyun..
  • Selam arkadaşlar oyunu aldım yükledim oynadım.grafikler güzel olmuş,oyuncuların özelliği ister 20 ister 100 üzerinden veriliyor siz kalmış,pozisyon çeşitliliği ve son kadrolar var.ilk başta pek ahım şahım durmasada oynandıkça kendine bağlıyor diğer cm ler gibi.oyunda fenerbahçeden alex baya iyi yapılmış.galatasaray'dan da necati.
  • bu seneye kadar hepsini aldım denedim bunuda alır denerim sararsa oynarımfm nin yerini tutamaz tabi o ayrı
  • arkadaslar gordugum kadarıyla kimse bunun beta demo olduğunu anlamamış.Şimdi ben bu beta demoyu torrent den indirdim ama açamıyorum acaba nasıl bir yol izlemem lazım yardımcı olurmusunuz
  • fm 2005 züppperrr...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ErrayN

quote:

Orjinalden alıntı: yigido06

ya arkadaşlar bırakın ne cm si. FM varken... cm 2005 almıştım sivassporu aldım. bi de ne göreyim. kalecimiz orta saha defansımız forvet hiçbiri gerçek mevkide değil. böyle rezillik görmedim. zaten türkçe yama da çıkmıyo. 2006 ondan daha rezilmiş duyduğuma göre. hiç uğraşmayın bence.

fenerbahceyi aldım iki tane mahmut hanefi var

cm5tede bjkde iki tane ahmed hassan vardı

• quote:

Orjinalden alıntı: arabad

arkadaslar gordugum kadarıyla kimse bunun beta demo olduğunu anlamamış.Şimdi ben bu beta demoyu torrent den indirdim ama açamıyorum acaba nasıl bir yol izlemem lazım yardımcı olurmusunuz

full versiyonu çıktı arkadaşım beta demo değil...
  • Bu ne kadar rezalet bir oyun böyle!
  • oyunun tek artısı seçmediğin liglerin lig tablolarını kupadaki durumlarını görebiliyosunaslında oyun pek kötü diil ama maç izlenim ekranı cok kötü langırt oyunu gibi
  • quote:

... maç izlenim ekranı cok kötü langırt oyunu gibi

kesinlik doğru bir tesbit.. zaten o olayı görünce daha oyunu incelemek istemedim.

menüler filan çok karışık olmuş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: fear44

quote:

... maç izlenim ekranı cok kötü langırt oyunu gibi

kesinlik doğru bir tesbit.. zaten o olayı görünce daha oyunu incelemek istemedim.

menüler filan çok karışık olmuş.

menülere öyle böyle alışılır ama maç izlenimi kötü olunca oynayasım gelmiyo salak salak goller oluyodefans ayagında top tutamıyo

• yok abi bende bugun alıp kurdum nerde 03\04 cm hiç bi tat yok 05 den sonra bi umutla aldım ama 05 den bi farkı yokkk......
  • hayır yenı FM de benı sıktı anlamadım ya ben FM oynıcak yası gectım yada artık benı ceken bı menejer oyunu yok
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.