quote:Orijinalden alıntı: KarloBu mesaj silindi.Hele şu wcs bir bitsin,belki son gününde çıkar wcsnin 27si de olabilir 30u da. Tahminim bu yönde
quote:Orijinalden alıntı: baLbeshHele şu wcs bir bitsin,belki son gününde çıkar wcsnin 27si de olabilir 30u da. Tahminim bu yöndeAlıntıları Göster sezon bitmeden
quote:Orijinalden alıntı: LopsterFiyat ne olacak pekiworld championship / championship tresh -sen bi çözüm üret ne zaman çıkabileceği hakkında?
quote:Orijinalden alıntı: -deadworld championship / championship tresh -sen bi çözüm üret ne zaman çıkabileceği hakkında?Alıntıları Göster Championship Riven geçtiğimiz yıl 14 ekimde yani final gününde çıktı. Pek bir şey değişeceğini sanmam.
quote:Orijinalden alıntı: Prodigal Championship Riven geçtiğimiz yıl 14 ekimde yani final gününde çıktı. Pek bir şey değişeceğini sanmam. Böyle kişiler pek kalmadı. Değerini bilin. Başlık açtığımız için fırça çeken ilkokullular ile doldu bölüm.
quote:Orijinalden alıntı: OturanDürümSiz trollemeyin lutfen. sezon bitiminden 10 gun onceWCS bitene kadar çıkar herhalde
quote:Orijinalden alıntı: HolyPaladin quote:Orijinalden alıntı: gmtalha_44 Fiyat ne olacak peki 975 Her türlü alınır
quote:Orijinalden alıntı: gmtalha_44 quote:Orijinalden alıntı: HolyPaladin quote:Orijinalden alıntı: gmtalha_44 Fiyat ne olacak peki 975 Her türlü alınır Champ.ship riven hakkinda aciklama yapildi mi?
quote:Orijinalden alıntı: LoL_Game quote:Orijinalden alıntı: gmtalha_44 quote:Orijinalden alıntı: HolyPaladin quote:Orijinalden alıntı: gmtalha_44 Fiyat ne olacak peki 975 Her türlü alınır Champ.ship riven hakkinda aciklama yapildi mi? Bir fikrim yok
quote:Orijinalden alıntı: Kinkai Nishisonogi Nagayo quote:Orijinalden alıntı: -b0Ni sezon bitmeden Sezon ne zaman bitecek dostum? 31 Ekim
quote:Orijinalden alıntı: bestrivenna1 quote:Orijinalden alıntı: Kinkai Nishisonogi Nagayo quote:Orijinalden alıntı: -b0Ni sezon bitmeden Sezon ne zaman bitecek dostum? 31 Ekim Sagolasin
quote:Orijinalden alıntı: ksk_kaanSampiyona finalinde falan cikar herhaldeSabırsızlıkla bekliyorum bende bi an önce çıksa süper olur
quote:Orijinalden alıntı: WholtranSabırsızlıkla bekliyorum bende bi an önce çıksa süper olur Alıntıları Göster Düzgün cevaplar için teşekkürler :)