Şimdi Ara

Chaox TSM'den ayrıldı. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
1
Favori
4.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: iDNZCLK

quote:

Orijinalden alıntı: pssmst

tsm'den rainman ayrıldıktan sonra takım öldü bana göre. dyrus falan yalan.

tsm eski kadrosuyla bir şeyler yaptı hep, şimdi hiçbir şey yapamayan basit bir takımlar.

I LOVE RAINMAN

Dyrus TSM'e geldiğinde 1 sene maç kaybetmediler Rain man kim oluyor ki? Ciddi ciddi bu adamın nasıl taraftarları oluyor anlamıyorum.Eskiden hadi teemo oynadığı için merak edilen bir tipti Chaox'u oyun dışında kötü diye atan bir takım hem oyun içi hem oyun dışı pervasızın önde gideni adamı nasıl atmasın?

yanlış mı hatırlıyorum bilmiyorum da rainmanın olduğu zamanlar tsm ödül kazanmıştı sanırım bir turnuvada. 1. olmuştu yani. o sıralar m5 falan yoktu tabii.

rainman belki kötü oynuyordur sana göre ama şu sıralar trollük yapıyor yalnızca. eskiden streamını izlerken wardsız kaldığı zamanlar dahi gank yemiyordu hiç.

rainman iyi bi oyuncu. iyi cs yapar. bilmem seviyorum adamın oyununu. dyrusla karşılaştırmıyorum bana göre rainman daha bi oyuncu.

hele voyboyla solo q da denk geldiği zaman izlemeye doyum olmuyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: iDNZCLK

quote:

tsm'den rainman ayrıldıktan sonra takım öldü bana göre. dyrus falan yalan.

tsm eski kadrosuyla bir şeyler yaptı hep, şimdi hiçbir şey yapamayan basit bir takımlar.

I LOVE RAINMAN

Dyrus TSM'e geldiğinde 1 sene maç kaybetmediler Rain man kim oluyor ki? Ciddi ciddi bu adamın nasıl taraftarları oluyor anlamıyorum.Eskiden hadi teemo oynadığı için merak edilen bir tipti Chaox'u oyun dışında kötü diye atan bir takım hem oyun içi hem oyun dışı pervasızın önde gideni adamı nasıl atmasın?

yanlış mı hatırlıyorum bilmiyorum da rainmanın olduğu zamanlar tsm ödül kazanmıştı sanırım bir turnuvada. 1. olmuştu yani. o sıralar m5 falan yoktu tabii.

rainman belki kötü oynuyordur sana göre ama şu sıralar trollük yapıyor yalnızca. eskiden streamını izlerken wardsız kaldığı zamanlar dahi gank yemiyordu hiç.

rainman iyi bi oyuncu. iyi cs yapar. bilmem seviyorum adamın oyununu. dyrusla karşılaştırmıyorum bana göre rainman daha bi oyuncu.

hele voyboyla solo q da denk geldiği zaman izlemeye doyum olmuyor.

O zamanlarda m5 vardı isimleri Empire bahsettiğin zaman dreamhack zamanı doğrudur.İyi cs almasının nedeni hala bugün bile en basitinden adc oynarken jungle itemi almasından kaynaklı ama kimse rainmanı takımında istemez adam eskidende böyle oynuyordu halada solo kafasında gidiyor.Başarısız yapılan bir gankda bile kendi hatasını görmeden hatasız adama suç yükleyen birisinden bahsediyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: russell26

quote:

Orijinalden alıntı: sniper_town

quote:

Orijinalden alıntı: Sabneq

quote:

Bahsettiğiniz pentalı maçın linkini bekliyorum

Youtube'a yazmak çok mu zor?

Mesajın mobil sürümden atıldığını okuyamadın sanırım

Youtube de arama yapılamıyor mu
    ?

Yav he he kardeş tamam

• Chaox en iyi ADC oyuncularından birisidir.

ADC oyuncuları bilirler Team Fightta pozisyon almak ADC için ölümcül noktadır.

yani bir ADC'nin kalitesine ; Creep/Pozisyon Alma/Harita duyarlılığı özelliklerine bakarak anlarsınız.

Chaox gerçekten çok iyi pozisyon alıyordu.

WildTurtle'nin pentasına iyice bir bakın ;
    Karşı takım tamamen pozisyon almadan dar alanda savaşa girdiler.

Dar alanda üstelik ADC en arkadaydı,bir koridor düşünün koridorun en arkasında en büyük düşman var önünde dört kişi var ve siz en arkaya ulaşmaya çalışıyorsunuz.

kusura bakmayın ama siz ulaşana kadar dört kişi sizi bloke eder en arkadaki elemanda pentasını atar.

Bir de wildturtle gaza gelip tripleden sonra düşmanın ortasına girme mevzusu var,tamamen tecrübesiz düşman doubleden sonra endişeye kapılık düzensiz olan düzenini çok daha bozdu geri çekildi.halbuki ortaya dalan adc'yi alaşağı edebilirlerdi.

Her neyse dediğim gibi Wildturtle iyi bir profil çizdi.Ama kalitesine bir Gambit,Fnatic,Curse karşısında görmek gerekli.

• Chaox a ayıp olmuş. ccc chaox ccc

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yazık olmuş.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

?

Yav he he kardeş tamam

less qq more pew pew.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi glamdr1ng -- 26 Mart 2013; 16:35:28 >

• Dan dinh süper adam ya. Teselli etmiş, yemeğe çıkarmış, tavsiyeler falan vemiş. Hiç görevi olmadığı ve samimi olmadıkları halde.

Ayrica Xpecial'a çok koymuş ya lan :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Gece Şarkısı

Dan dinh süper adam ya. Teselli etmiş, yemeğe çıkarmış, tavsiyeler falan vemiş. Hiç görevi olmadığı ve samimi olmadıkları halde.

Ayrica Xpecial'a çok koymuş ya lan :D

Dan dinh için soccer mom diyorlar TSM'dekiler yani artık görevi bir nevi bu olmuş adamın bu tür işlerle uğraşıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IiIeragonIiI

quote:

Orijinalden alıntı: Villi Lapsi

NyJacky'nin stream'inde konuştuklarına göre Reginald ile arası bozukmuş ve bir sebepten ötürü Regi'e küfür edince takımdan kovulmuş.

Bu arada niyeyse Curse'a katılmasını isteyen çok var veya sadece söylenti. Crs Chaox yazıp duruyorlar. Şuanki agresif ve yeni yeni oturmaya başlamış kadroları varken Chaox'u katıp bozmazlar takımı. Voyboy, Elementz, Jacky, Saintvicious, Cop gayet başarılı ve rollerinde diğer oyunculardan eksik yönü yok hiçbirinin. Chaox eğer kabul ederse anca Curse Academy'e girebilir bence ki orası bile zor. Ha sırf TSM'e gıcıklık olsun diye kadroya katsalar şaşırmam.

Saintvicious twitterda "Chaox to Curse, Cop to Cloud9?" sorusuna "nah we don't want that shitter" seklinde cevap verdi.Bu sozden sonra curse işi yaşş.

Dediğim gibi, gelse bile Curse'un A takımına giremez. Şuan NA'da Curse'dan daha iyi şartlar sunabilecek bir takım olmadığından Cop gitmez, gitse bile B takımdan Altec gelir yerine. Hiç oynarken izlemedim turnuva dışında ama NA'da 3000 elo'yu görmüş bir elemandan bahsediyoruz. Dün Curse vs Curse Academy maçı yapıyorlardı, B takımlarının bile A takımından aşağı kalır tarafı yok öyle

• Chaoxuda curse alırsa....

• gege wp chaox
  • En sevdiğim adc idi. Sırf onun için tsm i tutardım. Elo hell e düşesiceler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Joesque LKE

Chaoxuda curse alırsa....

o iş yaş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gece Şarkısı

Hep o koca dudaklı tipsiz reginald yüzünden. Zaten sebep arıyodu chaoxu şutlamak için

Elim ayağım titriyor bknz: avatar
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

?

Yav he he kardeş tamam

less qq more pew pew.

Alakaya maydanoz laflar.İnsanı dellendirmeyin gece gece.Ufacık ekrandan girip videoların içinden onu seçmek kolay olmadı ağlak kardeş.Çokta konuşma artık ? QQ olmasın hani ...

• chaox'un gitmesine üzüldüm. reginald artık kötü oynadığını kabul etmeli bence. dyrus ve oddone takımı sırtlıyorlar şu durumda.
  • bu chaox agresif bi tipe benziyor zaten.muhtemelen bunu şutlamaya yer arıyolardı.iyi kötü bi adc bulunca vurdular tekmeyi.olay bu kadar basit.
  • İyi olmuş egoist herifin önde gideniydi zaten adam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: * KıL

Evet çok güzel ne zamandır bekliyordum bu haberi tişikkirler kirdişim.

Ben chaox oyuna ara veriyor dediğimde ''1 haftalık kararmış neden polemik yaratıyorsun kardaşım?'' demiştin. Ayıbediyon valla kıL , atar yaptın alınmıştım o zamanlar. O zamandan tahmin ediyordum temelli gideceğini. Öyle 1 hafta ayrılıp(hastanelik falan olmadıkça) geri dönmek hangi oyun alanında görülmüş. Wildturtleyi izlemedim ama hayırlı olsun diyelim
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.