Şimdi Ara

## Char Almak ##

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler ben 150 ytl verip bi char alcam fakat ben şunu anlamıyorum KESN MI ESN Mİ kod uyla sifre degistirebiliyor bu kod pre alınca gelıyor sanırım o zaman ben chari aldım 150 ytl adam yarn esn veya kesn mi bilmiorum o kodla sifreyi degistirirse ben napıcam hadi adam bana o kodlarıda ver diyelim o degistircek ben degistircem sonunda nolcak yani bu olay nasi oluyor bilgi verrırseniz cok teşekkür ederim herkese iyi akşamlar

• cevabı bende merak ediyorum
  • Beyler lütfen bir açıklama getirrirseniz
  • Hocam hemen premium çekiceksin.. Bütün Kesn kodlarını veya Click&Buy ID'ni sordukları için ve satan adam senin aldığın son kodu bilmediği için geri alamıcak...
  • peki en son cektiğin kesn kodumu aktif oluyor yani ben bronze alırım ama adam onceden plat almışdır ona goremi yoksa en son alınan pre ye goremi ?
  • bende 59 lwl anderam char ı almak isteyenler bana pm atsın
    İtemleri rogue elindeduel shard +7 duel shard var bankada kilitli ib var ama expesinıl sakın açmayı almak için şifre verecem ib yi açmayın
  • En son alınan olarak olmuyor , bütün bilgiler gerekiyor :) O güne dek alınan bütün bilgiler gerek .
  • quote:

Orjinalden alıntı: Me®t

En son alınan olarak olmuyor , bütün bilgiler gerekiyor :) O güne dek alınan bütün bilgiler gerek .

son 6 ay diye biliyordum ben kardeşim
  • Ben de pek bilmiyorum açıkcası ..

Valla hiç değiştirmeye tenezzül etmedim , sattığım charların yanında da verdim bilgileri Apo .. Bilemicem artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Me®t -- 14 Ağustos 2008; 22:09:05 >
  • ben bi ara degistirdim beyler eski charım sifresini unutmussum ama kesn kodu vardı ticket attım yeni sifreyide yazıyorsun adamlar onaylıyorlar fakat o artık degiştimi bilmiyorum ben tek kesn kod ile yapılıyor sanırım ama en son mu yoksa içlerinden birimi gerekiyor bilmiyorum yoksa almayı düşünmüyorum yani boylese nasi guvenip char alıncakki ?
  • Son aldığımız pre nin kesn kod u mu geceçerli oluyor yoksa her hangi aldığımız biz pre nin mi kesn kod u geçerli oluyor lütfen soleyin çok onemli
  • bu sadece g1 e kayit olanlar için mi?
  • son 6 ayın bütün ksn C&B kodlarını istiyolar.sen charı aldıgın gün gidip hemen pre veya cash cekersen adamda senin aldıgın kod olmadı için chara hiç bişey yapamaz.ama sen charı alırken adamdan önceki ksn kodlarını da al.ilerde lazım olur belki.
  • O zaman ben charı pazar alıcam aldıkdan 2 saat sonra pre yide alcam geç kalmam demi :D
  • gb vb gibi itemler ve char satılır 59 lwl rogue 346k np li ve aelinde duel +7 sharda bankada kilitli ib var sakın açmay8ın isteyen pm atsın ve cok uzuc bi fayat 86 ytl paten alacam onun için bu kadar eksik im varhttp://www.skates.com/Rollerblade-Skates-Racemachine-2008-p/00781000896.htm

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.