Bildirim
Char Hacklendi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Bosuna deneme ise yaramaz. -
:S bi sonuç alıyım charı satıcam alamazsam eğer ki büyük ihtimal öyle gözüküyor o zamanda ticketta ana avrat kayıcam K2 yetkililerine -
??? -
account banlansın bari en iyisi bu arada her hacklenen chara konu açmasak gzl olr zaten konular hep aynı dupe , bug , reset , dc, satılık -
Ko Forumu Yardım BöLümüne Konu Açıyorum ... Beğenmiyorsan ALT+F4 Şimdi Senin Gibi Bi kaç Kişi Çıkıp Msjını Alıntı yapıp haklısın vs. bişeyler yazabilir onlarada aynı kombinasyonu öneriyorum sadece bir konuda yardım istiyorum -
en fazla +6 shell set verırler geri xD -
peki nasıl bir ticket atmalıyım ? ve LeveLi aynı LeveLe çıkarırLar mı ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GreatMan -- 22 Eylül 2009; 1:06:39 > -
zor -
++++++ -
Ver-mez-ler. -
benmi sırf adım yüzünden galiba ban yedi :S 999 sınırsız ban galiba adım da NiggazGottaDie zenciler ölmeli demek halbuki makaradı :S +7 hb +7cihitn set +0 wp dual foverin +0 gitti :S:S:S:SS:
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X