Şimdi Ara

Char mı gormek istiyorsunuz girin we bakın (YENİ İTEMLER EKLENMİSDİR) .... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
4.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşım charın gayet normal.çok süper bir char değil.yan charım falan var diye söylemişsin.yan charı olan herkes böyle charlar çıkarabilir.ki elindeki takılar çok değerli takılar değil.amulet of dex +3 , elf belt +3 , bunlar artık uçuk itemler değil. ki aod +3 seçimi çok çok yalnış bence.ap önemli gelmiş olabilir sana ama hp ve mana çok daha önemli.ikincisi se seçimi. se çok gereksiz bir takı.se +1 yapıcağıma görev takısı kullanırım daha iyi.bilmem kaç defans bilmem kaç dex veriyor tamam fakat bu hp ve mp ile çok iyi işler yapamassın.se +1 yerine re +1 yada eme +1 çok daha iyi bir tercih olur.kısaca item seçimlerin yalnış.yine sırf ap için iron neck takmayıp aod +3 takıyorsun.yine sırf ap için kekuri gibi çöp bir itemi kullanıyorsun.bunların dahilinde mutlaka ytl harcanmış olabilir hem yan charın itemleri akıyor diyebilirim.ama diyiceğim şu elindeki itemlerle çok daha güzel bir char çıkarabilirsin.ama tabi zevkler ve renkler tartışılmaz.sen dersin ben 3 - 5 kişi arasına girmem . vs takılır.dmg fazla vurup karşımdakini indiririm dersen bişi diyemem.ama tabiki ben senin yerinde olsam böyle ap falan yaş işler belirtiyim.bu forumda çok fazla yalaka var.sen buraya bu charı koydun ama senin eksiklerini kimse sana söylemez.genelde char güzel char süper gibi yorumlar gelir.ama benden böyle şeyler beklenmez zaten.

• quote:

Orjinalden alıntı: ilnefana

arkadaşım charın gayet normal.çok süper bir char değil.yan charım falan var diye söylemişsin.yan charı olan herkes böyle charlar çıkarabilir.ki elindeki takılar çok değerli takılar değil.amulet of dex +3 , elf belt +3 , bunlar artık uçuk itemler değil. ki aod +3 seçimi çok çok yalnış bence.ap önemli gelmiş olabilir sana ama hp ve mana çok daha önemli.ikincisi se seçimi. se çok gereksiz bir takı.se +1 yapıcağıma görev takısı kullanırım daha iyi.bilmem kaç defans bilmem kaç dex veriyor tamam fakat bu hp ve mp ile çok iyi işler yapamassın.se +1 yerine re +1 yada eme +1 çok daha iyi bir tercih olur.kısaca item seçimlerin yalnış.yine sırf ap için iron neck takmayıp aod +3 takıyorsun.yine sırf ap için kekuri gibi çöp bir itemi kullanıyorsun.bunların dahilinde mutlaka ytl harcanmış olabilir hem yan charın itemleri akıyor diyebilirim.ama diyiceğim şu elindeki itemlerle çok daha güzel bir char çıkarabilirsin.ama tabi zevkler ve renkler tartışılmaz.sen dersin ben 3 - 5 kişi arasına girmem . vs takılır.dmg fazla vurup karşımdakini indiririm dersen bişi diyemem.ama tabiki ben senin yerinde olsam böyle ap falan yaş işler belirtiyim.bu forumda çok fazla yalaka var.sen buraya bu charı koydun ama senin eksiklerini kimse sana söylemez.genelde char güzel char süper gibi yorumlar gelir.ama benden böyle şeyler beklenmez zaten.

Katılıyorum... Ap ye Çok önem Vermiş. Şahsen 2vs1 bile yapamaz ^^

• İron Seti oLup Bankada Bırakan iLk Defa Görüorm İron Seti Tak Ap e Fazla YükLenme Anti Def de Çok öNemLidir Onun Dı$ında Diyecek Bir$ey Yok Char GüzeL Bende Beramus'tayım 72 Warriorum Yan Charının Nickini aLabiLirMiim ¿ Merak Ettim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: LORD_BLADE

quote:

arkadaşım charın gayet normal.çok süper bir char değil.yan charım falan var diye söylemişsin.yan charı olan herkes böyle charlar çıkarabilir.ki elindeki takılar çok değerli takılar değil.amulet of dex +3 , elf belt +3 , bunlar artık uçuk itemler değil. ki aod +3 seçimi çok çok yalnış bence.ap önemli gelmiş olabilir sana ama hp ve mana çok daha önemli.ikincisi se seçimi. se çok gereksiz bir takı.se +1 yapıcağıma görev takısı kullanırım daha iyi.bilmem kaç defans bilmem kaç dex veriyor tamam fakat bu hp ve mp ile çok iyi işler yapamassın.se +1 yerine re +1 yada eme +1 çok daha iyi bir tercih olur.kısaca item seçimlerin yalnış.yine sırf ap için iron neck takmayıp aod +3 takıyorsun.yine sırf ap için kekuri gibi çöp bir itemi kullanıyorsun.bunların dahilinde mutlaka ytl harcanmış olabilir hem yan charın itemleri akıyor diyebilirim.ama diyiceğim şu elindeki itemlerle çok daha güzel bir char çıkarabilirsin.ama tabi zevkler ve renkler tartışılmaz.sen dersin ben 3 - 5 kişi arasına girmem . vs takılır.dmg fazla vurup karşımdakini indiririm dersen bişi diyemem.ama tabiki ben senin yerinde olsam böyle ap falan yaş işler belirtiyim.bu forumda çok fazla yalaka var.sen buraya bu charı koydun ama senin eksiklerini kimse sana söylemez.genelde char güzel char süper gibi yorumlar gelir.ama benden böyle şeyler beklenmez zaten.

Katılıyorum... Ap ye Çok önem Vermiş. Şahsen 2vs1 bile yapamaz ^^

2v1'i bilmemde ardream küçük bir mekan , kişi sayısıda fazla kolay kolay vs'ye kalma gibi durumlar olmuyor.kaldığında iyi iş çıkarır ama ardream sürü mekanı olduğu için benim yorumum.

• Değişik
  • quote:

Orjinalden alıntı: [X]-R-[4]-P

İron Seti oLup Bankada Bırakan iLk Defa Görüorm İron Seti Tak Ap e Fazla YükLenme Anti Def de Çok öNemLidir Onun Dı$ında Diyecek Bir$ey Yok Char GüzeL Bende Beramus'tayım 72 Warriorum Yan Charının Nickini aLabiLirMiim ¿ Merak Ettim..

IIBiaII
  • quote:

teseqqurler yorum gusel ... daha cok ap ye abandım ewt ... ortalama bi asasa wurduum damage 1500 .... bunun da ss ini cekebilirim .... esaslı charlarla ws ler cok zewkli geciyor .... minoruma guvendiim icin defansa pek onem wermedim ... ayrıca 3 ws 1 asaslarla benim icin cok kolay . en yakın zamanda video koyacagım o zman yorumun degisebilir .... r.e dex azaltır ayrıca werdii hp we defans bence o dex icin gozden cıkarılır ... ama arkadasın iron set warken elf belt +3 we amulet of dex +3 takman bence sacma demesi sacma geldi .... 55 dex cok buyuk bir etken ... ayrıca kekuri diger yana koyucak baska bir itemi alamadıgım icin orda bende bayılmıyorum kekuriye ....

• quote:

Orjinalden alıntı: williams

quote:

teseqqurler yorum gusel ... daha cok ap ye abandım ewt ... ortalama bi asasa wurduum damage 1500 .... bunun da ss ini cekebilirim .... esaslı charlarla ws ler cok zewkli geciyor .... minoruma guvendiim icin defansa pek onem wermedim ... ayrıca 3 ws 1 asaslarla benim icin cok kolay . en yakın zamanda video koyacagım o zman yorumun degisebilir .... r.e dex azaltır ayrıca werdii hp we defans bence o dex icin gozden cıkarılır ... ama arkadasın iron set warken elf belt +3 we amulet of dex +3 takman bence sacma demesi sacma geldi .... 55 dex cok buyuk bir etken ... ayrıca kekuri diger yana koyucak baska bir itemi alamadıgım icin orda bende bayılmıyorum kekuriye ....

eyw tşk madem senin için sorun yok bize bişi demek düşmüo

• Çöpe Atsan Çöpten azar işitirsin..Kısaca BERBAT!
  • quote:

Orjinalden alıntı: W1nnLer

Çöpe Atsan Çöpten azar işitirsin..Kısaca BERBAT!

saol kardesim oda gusel bi yorum
  • süper charlar playerlık iise hele bıraksın millet oyunu
  • quote:

Orjinalden alıntı: aSaSameT

süper charlar playerlık iise hele bıraksın millet oyunu

videoyu cekmekle mesgulum ....
  • Ardream asassın tam olması gerekiği gibi bir char.
  • quote:

Orjinalden alıntı: EqArTiN

Ardream asassın tam olması gerekiği gibi bir char.

teseqqurler kardesim ......
  • quote:

quote:

İron Seti oLup Bankada Bırakan iLk Defa Görüorm İron Seti Tak Ap e Fazla YükLenme Anti Def de Çok öNemLidir Onun Dı$ında Diyecek Bir$ey Yok Char GüzeL Bende Beramus'tayım 72 Warriorum Yan Charının Nickini aLabiLirMiim ¿ Merak Ettim..

IIBiaII

1. o IIBiaII deil llBiall
    2. bu itemler llBiall nınmı hiç güleceğim yoktu

• quote:

Orjinalden alıntı: onLyStyLe

quote:

quote:

IIBiaII

1. o IIBiaII deil llBiall
    2. bu itemler llBiall nınmı hiç güleceğim yoktu

eskiden oynadıgım bi char .... benim degis suleyman abimin ....

• Nasıl olcak o iş ? bende oynuyordum o charla charın sahibi Yusuf lBial nick'li warrior la takas etti bu charı önceki nick i ' buto ' şimdi bir daha ncs basıldı oda bende kalsın... ve bu itemlerin hiç birisi ondan yok...Sadece charı takas ettikten sonra bi süre +9 fp takıldık ne elf belt(+3) nede aod +3 vardı iron set kullanıyorduk....Neyse iyi forumlar...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.