kardesim iphone3g var bende takas düsünürsen yazz bana bekliyorummm msn ekledim sende eklersen sevinirim bariss_1584@hotmail.com
quote:
Orjinalden alıntı: askann
kardesim iphone3g var bende takas düsünürsen yazz bana bekliyorummm msn ekledim sende eklersen sevinirim bariss_1584@hotmail.com
Kardes İphone3g ne anlamadım :S
Buarada takasa yokum direk satılıktır
Konu Guncel
quote:
Orjinalden alıntı: KaNaDaL_
Konu Guncel
Arkadaşlar Zeus ve New Serverlarda 94+ Wizardlarla Takas Yapabilirim...İyi Günler İyi Forumlar Dilerim
beyler yarın %70 b en alıyorum
quote:
Orjinalden alıntı: DestroyerTurk
beyler yarın %70 b en alıyorum
İnş Hayirlisi Olur
bu chardan bi cacık olmaz
quote:
Orjinalden alıntı: FraeuLeiN
Saol Cok Anlıon Senden İyi Cacik Olur Cünkü SaLaTasinda Ondan
quote:
quote:
İimiş cvbın sevdim Hayırlı satışlar
quote:
Orjinalden alıntı: MegaLeader
quote:
quote:
İimiş cvbın sevdim Hayırlı satışlar
Bende Seni Sevdim Saol Ty
Konu GünceL uP
Konu Güncel Up
quote:
Neye dayanarak bunu söylüyorsun ? Hayatında hiç 80 üstü charla oynadınmı çok merak ediyorum. Milletten beleş taxi dilenirsiniz, elalemi kazıklamaya çalışırsınız milletin charına b.k atarsınız. Kısaca serverın ayaktakımı denilen kesimin büyük bir kısmı acizliğinin farkında olmadan sadece resimlerde görebileceği charlara çamur at izi kalsın misali çemkirme harekatı yapıyor. Yürrü evlat başka kapıya. Rep falan topla diğer sitelerde agalarınla .
quote:
Orjinalden alıntı: KutluhanGüngör
quote:
Neye dayanarak bunu söylüyorsun ? Hayatında hiç 80 üstü charla oynadınmı çok merak ediyorum. Milletten beleş taxi dilenirsiniz, elalemi kazıklamaya çalışırsınız milletin charına b.k atarsınız. Kısaca serverın ayaktakımı denilen kesimin büyük bir kısmı acizliğinin farkında olmadan sadece resimlerde görebileceği charlara çamur at izi kalsın misali çemkirme harekatı yapıyor. Yürrü evlat başka kapıya. Rep falan topla diğer sitelerde agalarınla .