Şimdi Ara

CHAR SATILDIMI HECKLENDİMİ ANLAMADIM AMA KONU KİLİT:S (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
2.466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • char hecklendi bu trfta elmden bisi gelmz okuyorsan duy lan adi _dabbe_ oteki trfta 2 elm yakanzda
  • Hadi ya bende almayı düşünüyordum.
    Geçmiş olsun, umarım en kısa sürede charını geri alırsın.
  • saol kardes su an bundan gelicek paraya ne kdr ihtiacm var anlatamm sana ama iste anlamıor ki srfsizler Allah korkusu kalmams
  • Charını geri alırsan ilk işin bana haber vermek olsun msn mi pmden atıyorum charı alırım.
  • ok kardes eyw ama pek sanmıorm alabileceimi
  • Eğer başka 56 Lw felan int charın varsa bana PM at.
  • ne 56 lvl charı kardesm oyunu bırakıcaktm bu son charımdı gunlerce taxi yaptm bu seti bu hale gtrmstm ama anlamıorki insafszlar ama oteki trfta srucam hesabını ins kimsenn hakkı kimsede klmz
  • Benimde 43 Lw charım gitmişti.Amcama sölemiştim.Çocuğu bulduk dedik başka msn den gel şuraya senin charı satın alcam diye geldi oda yakaladık sonra vercen mi dedik gittik int cafeye aldık charımı sonra geri ama o istanbuldaykendi.
  • ah ceske o kdr kolay olsa adilerin hiç biri benm charımdaki bile cvp vermio ztn cıktılar bide bask sehrdeler ztn simdi cektiim skntıyı onlarda ckrler elber ER-GEÇ
  • beyler char geri dondu adm bisiler dedi iste yanndaki ccklar grmste onları kovalams zorla alms fln innmk zorndayım saolsn adm geri verdi sifrei stslara dewam
  • up
  • up
  • Up !! ;)
  • Uppppppppppp
  • UPP :)
  • UP

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DKarpuz -- 25 Haziran 2008; 13:52:29 >

• UP yokmu alıcı yaw
  • Millet char DKarpuz isimmli kullanılıcıya satılmıstır gule gule kullansın:D
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.