boş konuşmayın bu char 40 da eder daha da fazla eder o dandik ardream charlarını satarken 40 ytl 50 ytl diyosunuz.adam kasmış itemi bırak emeğinin karşılığı 20 ytl mi edicek okdar pre almış etmiş.laf edeceğinize siz kasın ozman. adamın parası olsa +7 dol +7 smite hammer alır.yürü kardeşim arkandayım.
up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
quote:
Orjinalden alıntı: MrYzC
boş konuşmayın bu char 40 da eder daha da fazla eder o dandik ardream charlarını satarken 40 ytl 50 ytl diyosunuz.adam kasmış itemi bırak emeğinin karşılığı 20 ytl mi edicek okdar pre almış etmiş.laf edeceğinize siz kasın ozman. adamın parası olsa +7 dol +7 smite hammer alır.yürü kardeşim arkandayım.
up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
yorumun için teşekkürler bu arada item yapacamda oyuna giremiorum sonu 34 le bitem hata gelio sürekli oyuna giremiorum bend bıktım samaya karar verdim. 62 e kasıcaktım ama malüm okulların açılmasına az bir zaman kaldı o yüzden satacam alıcı olursa msn im yukarda ASLINDA ARDREAMDA ÇOK İŞ YAPARDI BU CHAR AMA DÜŞÜNEMEDİM ARDREAM CHARI OLARAK SATMAYI ;)
up
quote:
Orjinalden alıntı: fenerbance0
quote:
Orjinalden alıntı: MuMuu
1 konuya 1 defa yorum yazdıktan sonra 2. si post sayısı olarak işlemio...
memento kapak
konserve kapağı
quote:
Orjinalden alıntı: lopitapa
quote:
Orjinalden alıntı: fenerbance0
quote:
Orjinalden alıntı: MuMuu
1 konuya 1 defa yorum yazdıktan sonra 2. si post sayısı olarak işlemio...
memento kapak
konserve kapağı
upup
up
quote:
Orjinalden alıntı: The_G@khalp
up
teşekkürler
up
upup
upy
up
quote:
Orjinalden alıntı: yiqit
up
ty up
Char satılmıştır herkese teşekkürler.
gitti char desene
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme