Valla en güzeli o olur onun için.Adam asas la solo güzel np kasıo zaten.Weirriz bi ardream charı eline al kas Ama o charı kim kascak işte
quote:
Orjinalden alıntı: MaGiCxX
quote:
Orjinalden alıntı: SinOpLuu
quote:
Para sorun değil.Ben size yapabilceğimiz itemleri sölim
Asasin açarsa
- Dual +7 shard - +7 shell set - dual +1 kekury ring - Baya bi gelişince Priest Pendant - Diğe takılar bütçesine göre olcak
Archer olursa her şey aynı fakat shardlar yerine +8 ib olabilir ilerde
Ne dersiniz ???
+7 dual shard yerine bence +8 dual md yap.daha iyi olur. karışmak gibi olmasın benim sadece önerim...
Onuda yapabilir tabi ama priest le asas arasında kararsız kaldı kusen.
arada kaldığı sınıflar yanlıs bence,cz de 72+ mage le vs ye giren varmı ? çok merak ediyorum bu sorunun cevabını ve girenlerden yorum istiyorum ne oldu sonuç ve sınıfınız ne ? ben asasim şu an için 71 e kadar her mage i keklik gibi alıyorum ama 72 olunca mage in o staf vuruşu varya gözümü döndürüyor..
quote:
Orjinalden alıntı: dieforyou1
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: SinOpLuu
quote:
Para sorun değil.Ben size yapabilceğimiz itemleri sölim
Asasin açarsa
- Dual +7 shard - +7 shell set - dual +1 kekury ring - Baya bi gelişince Priest Pendant - Diğe takılar bütçesine göre olcak
Archer olursa her şey aynı fakat shardlar yerine +8 ib olabilir ilerde
Ne dersiniz ???
+7 dual shard yerine bence +8 dual md yap.daha iyi olur. karışmak gibi olmasın benim sadece önerim...
Onuda yapabilir tabi ama priest le asas arasında kararsız kaldı kusen.
arada kaldığı sınıflar yanlıs bence,cz de 72+ mage le vs ye giren varmı ? çok merak ediyorum bu sorunun cevabını ve girenlerden yorum istiyorum ne oldu sonuç ve sınıfınız ne ? ben asasim şu an için 71 e kadar her mage i keklik gibi alıyorum ama 72 olunca mage in o staf vuruşu varya gözümü döndürüyor..
Magenin en çok alanla canavar kesmesi hoşuma gidio
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme