Şimdi Ara

char seçimi yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar sro ya ara verdim ama 2hafta sonra yeniden geri dönücem elimde şu an glavie var 84lvl 100lvl geldiğinde bunu ksabilirim ama bugüne kdar hiç yüksek lvlini görmediğim rogue/cleric ve chi bow bunlardan birininden 80+ char alıp 100e kasıcam ama hangisini alsam karar veremedim bu konuda yardım edermisiniz uzun süredir oynuorum ve bu charlar hakkında bilgim var ama bu charları kasmış yüksek lvl görmüş kişilerin fikirlerini almamın iyi olcağını düşünüorum arkadaşlar

• Ben ch bow öneririm çünkü 100lvde gelicek skiller ile çok güçlenecek fakat xbowlarda hiç bir yenilik olmiyacak . (Atak skili olarak)
  • bu işi sadece pvp yönünden düşünmeyelim pvlp job war vsvs. geniş kapsamlı bilgiler kararıma daha güzel yardımcı olcaktır
  • warrior/cleric !!
  • 100lvl sağlam itemli bi FF nukerle çok iyi olursun
    bi kere kesinlikle CH seç hiçbir avrupa çarına skill gelmedi
    glavie dışında tüm avrupaları seçebilirsin
  • Bow her yönden tatmin eder seni 100lvlde güzel skiller geliyor pot sorunuda yok.
  • warrior/cleric blade glavie 90a kadar kastığım nukerlerde ve wizardlar arkadaşlarım sayesinde 90görüp oynadığım bi chardır intleri hiç sevmiorum ben avrupaya daha yakın olmamın tek sebebi cleric dir çok işe yarıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: EnKaZs

100lvl sağlam itemli bi FF nukerle çok iyi olursun

skill gelmedi ama UP gelicek unutma istersen
  • aman beyler tartışmayalım sadece fikir istiyorum kimsenin kalbi kırılmasın
  • pvp job FW de falan TANK playerlara ihtiyaç olur CH BLADER EU WARRİOR olabilir.Diğer CH karakterlerde gz ama Nuker dayanıksızdır nedenide SNOW bitene kadar dayanır daha fazla dayanması için SOX iteme ihtiyacı vardır aklında bulunsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahmet41ugur

quote:

Orjinalden alıntı: EnKaZs

100lvl sağlam itemli bi FF nukerle çok iyi olursun

skill gelmedi ama UP gelicek unutma istersen

doru sölüorsun k.bakma
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.