ONCELIKLE S.A TUM ARKADASLARA server:Logos nick:LtsPK np:38 k charı acalı 1.5 ay oldu ıtem kasmaktan np kasamadm :D bilen blir xD lvl 59 mage andream char itemler:
+8 paper set +6 paper dd +9 wizart dual rom ske belt ageteearring elemental pendant e.p mageearring +1 ss +0 +8crımson pads kekuri belt lr belt falan fılan :) nakıt de suan 18 gb fılan var tecrubem bana dıyokı +7 shard fılan al sakla sızce ne yapayım xD Yorumlarınız beklıyorum ve ayrıca 60 + olsam iş yapabılırmıyım. arkadaslar ss ler i yarın koyucam ıns uzgunum sımdı ısım cıktı .
char güzel bence ardream bırak 60+ yapma 18gbyede dedikleri gibi ilerde para edecek itemleri al shard raptor ib falan
çar gayet ii bide ss gelirse ii olur inventory açık olarak
Itemlerine göre sağlam bir char . +9 wizard takmak yerine 112 int verip woe +7 alabilirsen daha iyi olur gibi geliyor bana . Pek fiyatlarını bilmiyorum ama çok uçuk değildir herhalde.
Nakit olarak 18 gb var demişsin. Kullanmayacaksan nakit olarak saklama iteme çevir ve sakla. İlerde fiyatlar tekrar fırlarsa nakite çevirirsin.
arkadaslar ss ler gelıcek mrk etmeyin suan upload edıyom sayfa goruntulenemıyo fılan dıyo ama mk etmeın verecem ssleri
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme