Şimdi Ara

Character Aranıyor...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Trabzon'da Oturuyorum...Başta Pacific olmak üzere Her Serverda 52+ Hesap Arıyorum...Dediğim Gibi Trabzon(Merkez)'da yım...Şehir Dışına Çıkmam...Ama Satıcı Kişi Buraya Gelirse Onu bilemem...Kontör Karsılığı da alıs yapabilirim...

Pacific ve Greece Serverında Reel Paraya veya Kontöre(Trabzon Dısı) Gold Alımına Açığım...

Cevaplarınızı Bekliyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrPunisher -- 11 Temmuz 2007; 9:17:08 >

• ben giresunluyum sen trabzonun neresindensin ben giresun göreleyilim inşallah tirebolu tarafındadırsın
  • Sparta 53 lvl str glavier var farmsız 8 gu nde presi kaldı fiytı 150ytl istersen konusa biliriz ancak ben mersindeyim
  • quote:

Orjinalden alıntı: MrPunisher

Trabzon'da Oturuyorum...Dediğim Gibi Trabzon(Merkez)'da yım...Şehir Dışına Çıkmam...Ama Satıcı Kişi Buraya Gelirse Onu bilemem...Cevaplarınızı Bekliyorum...

Dediğim Gibi Trabzon'da Oturuyorum...Nasıl Alabilirim Ki Hesabını?...
  • arkadaşlar 79 lvl char. Dilerseniz full item dilerseniz charın üstünde hiç bir şey olmadan da alabilirsiniz. Ayrıca alırken 0'dan 100mil'e kadar gold satışı vardır.

Diğer fiyatlarımız:

Level Fiyat
    Lv1-20 20 YTL
    Lv20-25 25 YTL
    Lv25-30 30 YTL
    Lv30-35 35 YTL
    Lv35-40 40 YTL
    Lv1-40 50 YTL
    Lv1-50 75 YTL
    Lv 1-60 100 YTL

full int. yada str. kasılır

müracat the_ahmetoguz@hotmail.com
  • Pacific Serverinde 69 Lewel STR Glavie

Xian da 58 Lewel STR Blade Var

Fakat Karadenizli Değilim Havale Usülü Satıyorum

Almak İstersen sro_turk@msn.com
  • http://forum.donanimhaber.com/m_15582413/tm.htm trabzonda değilim malesef.:S.Alıcaksan ekle kazancihalil@hotmail.com konusuruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arcadias -- 6 Temmuz 2007; 21:17:07 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Eos Char aranıyor 35-60
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • up
  • up be kardesim up :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.