Oyuna giriyorum - serverımı secıyorum -- normal karakterım ekrana gelıyor start dyorum DC o_O Sebebini bilen yada başına boyle bi olay gelen varmı ?? Koxp kullandım kullanmadım değil ** Ban mı bu ?? süreli mi ?? nedir yani .... Şimdiden sağolun ....
Eğer 1. servera girip charı ardreamda bırakıp sonra 2. veya 3. servera girmeye çalışıyosan oyle olur, 2 kez girdiğinde düzelir
Eğer 1. servera girip charı ardreamda bırakıp sonra 2. veya 3. servera girmeye çalışıyosan oyle olur, 2 kez girdiğinde düzelir
Yok oyle bişey denemedim ama insallah duzelır
büyük ihtimalle car ban yan carla oyuna girebiliyorsun fakat asıl carla giremiyorsun benimde o durumda suan ama ben haketmiştim
SU ANDA SERVER İS UNDERGOİNG MAİNTENACE DİYOO..... TAKLAAA GİRAKON BİTMİŞTİR BENİM İÇİN 56 LEVEDİ BE AZ DAA DAYANSAYDI DEMEKKİ BANLANMADAN ONCE OYLE OLUYOMUS HERKESE BASARILAR
SON OLARAK SUNU KULLANAYIM SUPER YAA ]]
demek ki az sonra bende de öyle yazacak sende ne kadar car ekranında dc vermişti
quote:
Orjinalden alıntı: KulaaKesik
SU ANDA SERVER İS UNDERGOİNG MAİNTENACE DİYOO..... TAKLAAA GİRAKON BİTMİŞTİR BENİM İÇİN 56 LEVEDİ BE AZ DAA DAYANSAYDI DEMEKKİ BANLANMADAN ONCE OYLE OLUYOMUS HERKESE BASARILAR