Şimdi Ara

Charı Calınanlara...Çok önemli (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: BousterHawk

Sen yakında yere itemim düştü falan filan kişinin maymunu aldı suç duyurusunda bulunmak istiyorum dersen hiç şaşırmam

• Arkadaşlar Belki Bir Yanlış Anlaşılma olabilir...Her İki Tarafta Haklı...Biri Charını Kaybetme Şokunda,Diğeri İse Yaptığı veya Yapmadığı Bir Suç İle Suçlanıyor...Fazla Üstüne Gitmeyelim Arkadaşın?....Sonuçta Charını Kaybetmiş ve Başından Geçen Olayda O Adamın Bulunduğundan Dolayı Ondan Şühpe Ediyor yada O Olduğunu Söylüyor...By_Kesh'i Tanımıyorum...Okuduğum Yazılara Göre de Evet Güvenli Bir Kişilik Olduğunu Söylüyorlar...Arkadaşım İstersen Bir Kez Daha Konuşun Belki Birşeyler Yapabilirsiniz...Bende 73Lv Charımı E Mail Değiştirirken Hata Sonucu Kaybettim...Her İki Arkadaşıda Anlıyorum....Umarım Sorunu Halledersiniz...
  • pacific serverında tr_intizar diye bir adam takas yoluyla mılletın charını calıyor onada dıkkat edın ben ondan bı char almıstım o da calıntı cıktı chardan sogudum gırmıorum bıle oyuna bı yanım cocuga charını gerı ver dıor ama bu sefer ben magdur olucam ha charın sahıbı polise gider benden sıkayetcı olur babayı alır o charı cezasını öderim neyse
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.