Sen yakında yere itemim düştü falan filan kişinin maymunu aldı suç duyurusunda bulunmak istiyorum dersen hiç şaşırmam
Arkadaşlar Belki Bir Yanlış Anlaşılma olabilir...Her İki Tarafta Haklı...Biri Charını Kaybetme Şokunda,Diğeri İse Yaptığı veya Yapmadığı Bir Suç İle Suçlanıyor...Fazla Üstüne Gitmeyelim Arkadaşın?....Sonuçta Charını Kaybetmiş ve Başından Geçen Olayda O Adamın Bulunduğundan Dolayı Ondan Şühpe Ediyor yada O Olduğunu Söylüyor...By_Kesh'i Tanımıyorum...Okuduğum Yazılara Göre de Evet Güvenli Bir Kişilik Olduğunu Söylüyorlar...Arkadaşım İstersen Bir Kez Daha Konuşun Belki Birşeyler Yapabilirsiniz...Bende 73Lv Charımı E Mail Değiştirirken Hata Sonucu Kaybettim...Her İki Arkadaşıda Anlıyorum....Umarım Sorunu Halledersiniz...
pacific serverında tr_intizar diye bir adam takas yoluyla mılletın charını calıyor onada dıkkat edın ben ondan bı char almıstım o da calıntı cıktı chardan sogudum gırmıorum bıle oyuna bı yanım cocuga charını gerı ver dıor ama bu sefer ben magdur olucam ha charın sahıbı polise gider benden sıkayetcı olur babayı alır o charı cezasını öderim neyse
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme