hala gıremıorum...account kullanımda dıo...bunun bi çaresi varmı?
muhtemelen xigenon server larından birinde oynuyodun ve aniden dc olup oyundan çıktım korkma server larla ilgili bi sorun var dier server lar açık ama sen xigenonda oynarken dc olduğun için account askıda kalmış bekliceksin ne diyelim allah sabır versin
hayır beramustayım
o zaman server a reset atılmasını bekliceksin ki askıda kaln char kurtulsun bu askı durumundan belki başka bişey olmuş da olabilir ama hack olayı olcağını sanmam
bekle akşam 10 da resetlenir girersin
quote:
Orjinalden alıntı: xelil
merhaba...
sabah dc oldum...
İlk önce 1300 pack ile girmeye çalış sonra normal 1303 pack ile gir.Muahtemelen düşücektir charın askıdan
diez'dede aynı durum söz konusu ama moradon ve cz çöktü bizde
cz de tezgah acmistim eve geldiimde dc yemisim hala da giremiorum.pff
bnede offffffffffffff
quote:
Orjinalden alıntı: Rojitan
quote:
Orjinalden alıntı: xelil
merhaba...
sabah dc oldum...
İlk önce 1300 pack ile girmeye çalış sonra normal 1303 pack ile gir.Muahtemelen düşücektir charın askıdan
onu nası yapcaz ?
ben server datasını deiştiriorum ama işe yaramıyo gene char askıda
şimdi de update serwer dioooooooooooooooooo deiştirmedim hiç bişi
ben beramustayım bu sorun ordada oluyo tam oyunun ortasında dc oluyo ondan sonra uğraş dur girmek için bu sorun yeni olmaya başladı.Başka bilgisayardan girmeye çalış belki olur.BEn denedim bazen işe yarıyo
4:30 tan beri giremiorum.peki dc olduktan sonra tezgahtaki esyalar satilabilior mu?
charın askıda kaldığında serverlar çalışmıyorda olabilir bazen bana oluyor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme