Şimdi Ara

Charım ve Diğer Charlar Gözükmüyor [Yardım]..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
8.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sa beyler charı seçme ekranına gelene kadar bi sorun yok ama geldiğinde char gözükmüyor id lwl class felan gözüküyor oyuna girincede kimsenin charı gözükmüyor sadece id leri gözüküyor evde değildim misafir gelmiş acaba ney silinmiş olabilir.. bilenler yardım ederse sevinirim ney eksikde onuda upload ederseniz iyi olur :)

• up yokmu hiç bilgisi olan :S
  • oyunu sil Yükle Düzelir UI yada Data dosyası bozulmustur...
  • Fastloadingden kaynaklanabilir.Ko yu sil tekrar yükle düzelecektir..
  • silip yüklemeden başka bi çaresi yokmu mutlaka başına gelmiş olan vardır ?
  • sanmam aynısı bana da oldu fastloading yüklemeden launcheri kapatmıstım girdigimde gözkmuyordu hiç bisey. sildim tekrar kurdum.
  • up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Teleport Her charda Var mı?
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • KO yu silip tekrar yükle yoksa düzelmen çok zor olabilir yada karmaşık
  • ya bi dosya bozulmuş olamazmı onu arkadaşlardan felan upload edeyim sil yükle yapamam çünkü setup ı yok :S
  • Basıma geldi daha önce.Wista dan kaynaklanan bir sorun oyunu kaldırıp yeniden kurarak hallediyordum ben (belki başka çözümü vardır ama ben bilmiyorum)
    Bu hatanın oluşmasının nedeni ise Luncher a sağ tıklayıp "yönetici olarak çalıştır" a tıklanmaması.
    Wista da Knight oynayan arkadaşlar mutlaka sağ tıklayıp "Yönetici olarak çalıştır" sekmesine tıklayarak bağlansınlar.

Eğer wista kullanmıyorsan başka bir fikrim yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockclimber -- 24 Eylül 2008; 22:47:18 >
  • fast looding kullandıkdan kısa süre sona bendede öle sorun olmuştu chitinler gözükmüyordu ve clienti tekrar kurdum maalesef
  • Benim başımada geldi. Fastloading den dolayı yapıyo. Patchleri indirip tekrar kur düzeliyo bu seferde oyun efecktleri gidiyo. Senin komple kaldırıp kurman daha mantıklı olur. Kolay gelsin.
  • oyunun yüklü olduğu kısımı açarsanız orada CHAR ITEMS falan filan olan klasörler görürsünüz.
    O "CHAR" kısmını tekrar yükleyin. umarım yedeğinizde vardır.
    itemlerde eksiklik varsa "ITEMS" kısmını yenileyin.

ps. char mıydı character miydi tam hatırlayamadım. oyunu sileli epey olduda :)
  • bnde de aynı sorun wardı ben d ye attım knightı ordan çalştırdım duzeldi dene istersen bi sende olmassa ekran kartında sorun olabilir ekran kartın atiyse sorun oluyo diye biliom
  • oyunu sil tekrar yükle
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.