Şimdi Ara

CHARIMI NASIL GELİŞTİREBİLİRİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 42 LEVEL charım var ve bunu daha nasıl geliştirebilirim nerede kasılabilirim

• Şuan senin için en uygun yerler başta vadi siyah ork(slotları toplayıp kasabilirsin itemine göre 2 slot 3 slot...), sonra çölde örümcek zindanı 1. kaç pençeler(son oda, önceki bir kaç oda) daha sonra ise mecburen 2. kata çıkmalısın orada yavaş yavaş tek slot tek slot kasarak lvl atlarsın lvl atladıkça büyük örümceklere geçersin şimdi ben ne zaman nereye geçeceğim hangi lvl lerde diyorsan tamamen sana ait baktın vadide siyah orkta 50 oldun kasmıyor artık gidersin zindana 55 yaparsın biryerden sonra burada kasmaz çıkarsın 2. kata mecburen biryerlere gelmek istiyorsan para vermelisin.

Düzeltme : Dikkat edeceğin husus item itemin ne kadar iyi olursa o kadar hızlı kasarsın bunu sakın unutma 65 a kadar +9 dolunay +3 taşlı yeter sana vslik almaman tavsiyem kritik + soğutma olabilir. taşların en az +3 olmasınada dikkat et para yok dersen benim attığım bir kaç ticaret yöntemleri var onları bulursan sana yardımcı olacağında çok çok eminim.

Düzeltme : Savaşçı - Bedensel olduğunu düşünerek yazdım hangi karakter olduğunu belirtsen ona göre daha iyi yardımcı olurdum :')

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jaraxxus -- 3 Ağustos 2009; 2:33:08 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.