en önemli eksik, SEAL YAP hocam, kilitle bütün itemlerini. ama daha öncesinde bilgisayarının güvenli olduğundan emin ol.. sonra üzülürsün :(
quote:
Orjinalden alıntı: Nomak71
en önemli eksik, SEAL YAP hocam, kilitle bütün itemlerini. ama daha öncesinde bilgisayarının güvenli olduğundan emin ol.. sonra üzülürsün :(
pre alınca yapıcam pre yok daha :D
cok cok güzel güle güle kullan eksikleri arkadaslar belirtmiş chitin DD gereksiz
sen bu azimle +9 paper sette yaparsın bence yapmalısın lycoon pend. böleydi sanırım yazılısı +2 si falan uygun olur mage vsleri için oda yetmiyosa tek el silah var yanınada SS +7 at akar bence
ABI BENIM OLAYIM MAGE VS DEIL HER TURLU MAGE I VS DE ALIYORUM DEBUF MALICE KODUKDAN SONRA HELIS + R BILE GIDIYOR COGU. SORUN:ADAM TAA EBESININ SYINDEN SOLID KOYUYOR ICE REIST 90 DONUYORUM +7 STONE ALDIM ONLA 90 A GELIYOR HER ATILAN ADONUYORUM ARKAMDA ADAMLAR KOVALIYORLAR ARKADAN MAGE 1 KOYUYOR TAK DONUYORUM ROCLARI SUAN SATIP DUAL L.B ALCAM ANCA OLE BISILER YAPCAM 80 AP DUSCEK BI SORUN OLMAZ
evet rocları satıp dual l.b alabilirsin ama donma mevzusuna gelince seni donduran magelerdede item var demek oluyor yani sıradan bir mage bu itemlere sahip kişiyi donduramaz.
l.b str vermior ama
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme