Şimdi Ara

Charlarım teker teker soyuluyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar 2 gün önce arkadaşın charına bot ayarı yapmak için girdim ve akşamına soyuldu ben sorun onun pc de zannederken bende olduğunu acı bir şekilde bugün öğrendim evet 32lvl lik charım soyulmuş yaklaşık olarak 20m lik element ve 4m keş paradan oldum ama o kadarda üzgün değilim çokta tın havasındayım fakat asıl charım soyulur diye korkuyorum fakat onu henüz soyamadılar çünkü bu charımın şifresini hep ekran klavyesiyle yazıyorum acaba ondan mı?Yoksa oda soyulabilirmi?Ne yapayım şimdi servetimi yeni bir char açıp onamı aktarsam.Kafam karışık.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lyrazed

Evet arkadaşlar 2 gün önce arkadaşın charına bot ayarı yapmak için girdim ve akşamına soyuldu ben sorun onun pc de zannederken bende olduğunu acı bir şekilde bugün öğrendim evet 32lvl lik charım soyulmuş yaklaşık olarak 20m lik element ve 4m keş paradan oldum ama o kadarda üzgün değilim çokta tın havasındayım fakat asıl charım soyulur diye korkuyorum fakat onu henüz soyamadılar çünkü bu charımın şifresini hep ekran klavyesiyle yazıyorum acaba ondan mı?Yoksa oda soyulabilirmi?Ne yapayım şimdi servetimi yeni bir char açıp onamı aktarsam.Kafam karışık.

xxx li sitelere girersen olacağı odur işte bulaştırmışsın virüsü

• Keyloggerdir format at

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alisha pug

quote:

Orijinalden alıntı: Lyrazed

Evet arkadaşlar 2 gün önce arkadaşın charına bot ayarı yapmak için girdim ve akşamına soyuldu ben sorun onun pc de zannederken bende olduğunu acı bir şekilde bugün öğrendim evet 32lvl lik charım soyulmuş yaklaşık olarak 20m lik element ve 4m keş paradan oldum ama o kadarda üzgün değilim çokta tın havasındayım fakat asıl charım soyulur diye korkuyorum fakat onu henüz soyamadılar çünkü bu charımın şifresini hep ekran klavyesiyle yazıyorum acaba ondan mı?Yoksa oda soyulabilirmi?Ne yapayım şimdi servetimi yeni bir char açıp onamı aktarsam.Kafam karışık.

xxx li sitelere girersen olacağı odur işte bulaştırmışsın virüsü

6 Senelik konuyu hortlattın tebrikler (!)

• Yalnız tarihe bakıp duygulandım O zamanlar ne güzeldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mugetsuga

Yalnız tarihe bakıp duygulandım O zamanlar ne güzeldi

+1 efsane oyun ne hale geldi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulan ya
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.