Şimdi Ara

|| Charlie Chaplin Hayranları || (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
2.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Domates Kızartması

en sevdiğin senarist,yönetmendir

en sevdiğim filmide city lights

hatta dün chaplin isimli biyografi filmiini izledim en son izlediğiniz film topiğinede yazmıştım kesinlikle vasat bir film yani böylesi bir adamı anlatmak için çok çok vasat bir filmdi

hani aa chaplini anlatıyomuş diyip hışımla izlemeye koyulursanız yanılırsınız

senaryo yorumunuz için birşey diyemem ama o filmde robert downey jr kariyerinin üst noktalarına çıkmıştır hatta oscar adaylığı bile kazandı ... filme istediğiniz kadar vasat diyin ama robert downey i ayrı tutun

-film aslında başından itibaren tramp i oluştururken beslendiği kaynakları gösteriyor, mesela başında çocukken bir adamın peşinden gidip onun yürüyüşünü taklit ediyor ki bu tramp in yürüyüşünün aynısı, tiyatrodayken yaptığı sarhoş tiplemesi tramp e yakın bir tiplemedir...

-annesini oynayan oyuncu da chaplinin kızıdır...

-ilk eşi ve başlardaki dansçı kadınla olan muhabbeti gereğinden fazla uzamış olabilir ona katılıyorum...

-esas vermek istediği nokta yeri geldiğinde kardeşinden bile destek görememesi (bir filminde memura attığı tekme sahnesi yüzünden kardeşiyle tartışmıştı ) yıllarca sesli sinemaya direnmesinin nedenini, bazı filmlerinin müziklerini bizzat kendi hazırlaması, sinema dünyasına yaptığı katkılara rağmen amerikadan kovulması, amerika vatandaşlığına alınmaması yani küsüp kabuğuna çekilmesinin sebepleri çok güzel irdelenmiş bence...

bende iki dakika ne çözümleme yapmışım biraz uzun oldu ama

beni de yazabilirsiniz bende chaplin hayranıyım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gollory -- 27 Şubat 2012; 0:00:08 >

• ben olayı genel almıştım dostum
    o adama bayılırım ama saçma sapan filmleri var yahu... sen chaplini oynamış adamsın ne işin var tropic thunder da neyse ki zararın ucundan döndü kendisi gayet başarılı şu an...

yukarı yazmayı unutmuşum kendisi amerikadan kovulduktan yıllar sonra onur oscarı için ülkeye çağırılmıştır yüzündeki şaşkınlıkta paha biçilemez bence... amerikan vatandaşlığını da elinin tersiyle itmesi cabası... gerçi adam gelmiş kaç yaşına o saatten sonra vatandaşlığı napsın ...
  • mc carthy döneminin agzı yananlarından.
    büyük bir sanatçı
  • Kesinlikle
  • Hastasıyız Dede ...
  • Modern Times ile City Lights filmlerini izledim sadece ama beni de ekleyebilirsin.
  • Eklendiniz arkadaşlar Bu arada Limelight'ı indirdim. Ne kadar şahane olduğunu yazarım izledikten sonra
  • Arkadaşlar birkaç yeni film eklendi , bilginize
  • Chaplin'e hayranlik duymamak elde degil.
  • The Kid ve City Lights'ı izledim sadece ama yine de ekleyebilirsin, sevdim çünkü. Diğer filmlerini de izlerim zamanla.
  • Büyük üstad Ekleyebilirsin
  • Bir gün şimdiki gençlik o gibi sanatçıların farkına varacak.
  • quote:

Mat35
    Bir gün şimdiki gençlik o gibi sanatçıların farkına varacak.

Hocam 22 yaşındayım Chaplin'in filmlerini 6-7 ay önce tesadüfen farkettim ve hayran oldum . Neden daha önce izlememişim dedim kendi kendime. Geçen gün 17 yaşındaki kuzenime izleteyim dedim 5 dk. da sıkıldı bu ne ya dedi. Anlamaları çok geç olacak belkide anlamayacaklar
  • Bi up daha çekelim
  • bende hayranınıyımdır
  • quote:

-Optimus-

bende hayranınıyımdır.

Chaplin sever birini daha görmek sevindirici Kaç filmini izledin hocam ?
  • bu güne kadar hiç bir filmini izlemedim yeni başlayacağım ilk nerden gireyim bu arada nerden esti derseniz bir sözünü gördüm işte ingilizce konuşursam sadece ingilizler anlar , dünya ingilizceden ibaret değil gibi bir şeydi
  • quote:

WeightLesS
    bu güne kadar hiç bir filmini izlemedim yeni başlayacağım ilk nerden gireyim bu arada nerden esti derseniz bir sözünü gördüm işte ingilizce konuşursam sadece ingilizler anlar , dünya ingilizceden ibaret değil gibi bir şeydi

Beni Chaplin'e bağlayan sözdür hocam bu söz. İzleme sırası farketmez hocam ama daha önce sihay-beyaz ve sessi bir film izlemediysen -ki 1920'lerdan bahsediyorum- sıkıla bilirsin (ben sıkılmamıştım o ayrı )
    Ayrıca her filmi internette bulamaya bilirsin. İnternette olan filmler

The Kid
    The Gold Rush
    The Circius
    City Lights
    Modern Times
    Great Dictator
    Monsieur Verdoux
    Limelight

• Bende geçen gün bi tane videosuna denk geldim çok hoşuma gitti izlemek istiyorum fakat bir türlü bulamıyorum filmlerini
    bilen varmı acaba izleyebiliceğimiz bir site vs
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.