Şimdi Ara

Charm of the Defender's Vision aldım bir sorum var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şimdi 3 maç tahmin ettim 2 tanesinde kazandım 1 maç kaybettim. 2. defa kaybedersem ne olacak 3. defa kazanırsam ne olacak bu olay hakkında pek bilgim yokta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frost 112 -- 2 Aralık 2014; 0:51:17 >

• kaybedersen havayı almış olucaksın eğer kazanırsan set düşücek son gelen treasuredan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ŀeoп

kaybedersen havayı almış olucaksın eğer kazanırsan set düşücek son gelen treasuredan

hersey tek maca bagli yani bari necrophos yada lycan almadan tahmin etmeyeyim kendimin en iyi oldugunu dusundugum herolar onlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaybedince de bir tesellisi var sanırım

Make 2 incorrect predictions and the charm will turn into a Charming Celebration item.

yinede bir kutlama hediyesi verecekmiş sanki öyle gözüküyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SirCourage

kaybedince de bir tesellisi var sanırım

Make 2 incorrect predictions and the charm will turn into a Charming Celebration item.

verdi kaybettigim için. ama dandik bisey bosuna 1.80 tl verdim. 3 kullanimlik patlayan fisek gibi bisey

• quote:

Orijinalden alıntı: Frost 112

quote:

verdi kaybettigim için. ama dandik bisey bosuna 1.80 tl verdim. 3 kullanimlik patlayan fisek gibi bisey

Bana da verdi basede patlattim hepsini gercekten cok eglendim tesekkurler valve

• quote:

Orijinalden alıntı: Meshhead

quote:

Orijinalden alıntı: Frost 112

quote:

Bana da verdi basede patlattim hepsini gercekten cok eglendim tesekkurler valve

dandik bi set falan verseler daha iyiydi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.