Şimdi Ara

Chat-Gpt Yazılımı Bitirecek Mi? Düşünceleriniz neler ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
3.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Chat-Gpt Yazılımı Bitirecek Mi? Düşünceleriniz neler ? Düşüncelerinizi bekliyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Chat-GPT Yazılımı Sektörü Bitirecek Mi?

Chat-GPT gibi yapay zeka (AI) destekli metin oluşturma araçlarının yazılım sektörünü dönüştürdüğü tartışılmaz bir gerçek. Peki bu araçlar, yazılım geliştiricilerin işlerini bitirme potansiyeline sahip mi?

Yazılımcıların Korkması Gerekli Mi?

Şu anda AI yazılımının yazılımcıları tamamen yerinden edebilmesi pek olası görünmüyor. Ancak belirli görevleri otomatikleleştirme yetenekleri, yazılım geliştirme sürecinde değişikliklere yol açabilir.

Chat-GPT'nin temel kodlama görevleri, hata ayıklama ve dokümantasyon oluşturma gibi zaman alıcı görevleri üstlenmesi, yazılımcılara daha karmaşık ve yaratıcı projelere odaklanmaları için zaman kazandırabilir.

İş Birliği mi, Rekabet mi?

AI yazılımı, yazılımcılarla rekabet etmekten ziyade onlarla iş birliği yapma potansiyeline sahiptir. Yazılımcılar, bu araçları kod kalitesini iyileştirmek, geliştirme sürecini hızlandırmak ve yeni fikirler keşfetmek için kullanabilirler.

Geleceğin Yazılımcısı

AI destekli araçların yükselişiyle birlikte yazılımcıların rolleri değişebilir. Yazılımcılar, yapay zekanın sağladığı güçten yararlanarak daha yenilikçi ve verimli çözümler oluşturmaya odaklanabilirler.

Sonuç

Chat-GPT gibi AI yazılımı, yazılım sektöründe bir dönüm noktası teşkil etmektedir. Yazılımcıları tamamen yerinden etmeyeceğine inanılırken, görevlerini otomatikleştirme ve süreçlerini iyileştirme potansiyeline sahiptir. Bu değişimleri benimseyen ve yapay zeka ile iş birliği yapan yazılımcılar, geleceğin yazılım endüstrisinde başarılı olmaya devam edeceklerdir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • "AI will not replace you. A person using AI will."

• 5 sene içinde. Uplarsınız bunu 5 sene sonraChat-Gpt Yazılımı Bitirecek Mi? Düşünceleriniz neler ? 

• Ondan önce yapay zekanın yerini alacağı tonla meslek var.lvl 3 programcınin yerini tamamen alacak seviyeye geldiğinde bununla beraber pek çok mesleği kısıtlayacaktır.

• Nphexy N kullanıcısına yanıt

Seni 5. senede durduran neydi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Focke-Wulf kullanıcısına yanıt

Olağanüstü kaynaklarım bana 5 sene içinde bitireceğini söylediChat-Gpt Yazılımı Bitirecek Mi? Düşünceleriniz neler ? 

• Nphexy N kullanıcısına yanıt

Reserved. Ömür yeterse 5 sene sonra uplıyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • somyx hocamın dediği gibi
    Yapay zeka denince akla neden hemen "yazılımcılar bitecek" geliyor ki?

• özellikle sesli kod yazma , kod yazma , algoritma oluşturma vs gibi yapay zeka konularında mc google yani yazılım şirketleri fonluyor adamlar şirketleri projeleri boşuna mı fonluyor tabiki de maliyet düşerecek nasıl düşürür işçi çıkartarak nasıl çıkartır işi yapay zekaya yaptırarak Chat-Gpt Yazılımı Bitirecek Mi? Düşünceleriniz neler ? 

• Sence mutfak robotlari cikti diye ascilar issiz mi kaldi?

• fatihaura_ kullanıcısına yanıt
    Güzel bir nokta ama kendi kendine giden metrolar trenler vatmanları işsiz bırakıyor. Yazılımda da daha spesifik olmak lazım artık

• CS gitsek ayrı dert, başka bir şey olsa ayrı dert

Ama ben cs'nin geniş yelpazesinden en azından birkaçını kullanabileceğimizi düşünüyorum, yani İnşallah

• ben korkmaya başladım sokak sanatçılığı ve nsfw ressamlık konusunda kendimi geliştirmeye başladım, bir sonraki hedefim excel mühendisliği öğrenmek. ne olur ne olmaz bi insanın tek olayı yazılım olmamalı çok riski

• ceng'ten de tek olay yazılım değil diye biliyorum ama

Baktık sıkıntı oldu yavaşça donanım derslerine yükleniriz

• Devletler böyle engelli çalıştırma zorunluluğu gibi insan çalıştırma zorunluluğu koyacaklar, ancak bu şekilde çeşitli iş alanlarının insanlar için bitmesi ve insanların tamamen işsiz kalması engellenebilecek. Şu an için farkında değilsiniz belki, ama yakında göreceksiniz AI ile rekabete girmeye çalışmak bile anlamsız olacak, şu anda mesela bilgisayar programı ile PI'nin ilk 1000 rakamını kim daha hızlı hesaplayacak deneyin ve görün, siz daha formulü düşünmeye başlamışken sonucu ve fazlasını verecektir işlemci.

Kapitalist sistemde, şirketlerin en verimli ve en ucuz iş gücünü tercih edeceklerini herhalde biliyorsunuzdur. AI ve robotların maliyeti, insanlara kıyasla çok daha düşük olacak, sürekli çalışacaklar, zaman geçtikçe daha da iyi olacaklar, biz ise birbirimizle wireless iletişim bile kuramayan, senkronize olamayan, her gün 8 saat bile çalışamayan ve zaman geçtikçe yaşlanıp bozulan biyolojik makineleriz, sistemin kimi tercih edeceğini tahmin ediyorsunuzdur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ikigai -- 24 Şubat 2023; 10:11:52 >

• Leopard76 kullanıcısına yanıt

Hocam biz ee ciler olarak o alanı üstlendik. Kendinize başka bir alan bulmanız gerekecek Chat-Gpt Yazılımı Bitirecek Mi? Düşünceleriniz neler ? Chat-Gpt Yazılımı Bitirecek Mi? Düşünceleriniz neler ? Chat-Gpt Yazılımı Bitirecek Mi? Düşünceleriniz neler ? 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-73F889880 -- 24 Şubat 2023; 10:26:25 >
  • CENG balonu patladı masmaalesef. Tek kral eskide olduğu gibi elektrik elektronik

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.