|
Bildirim
Clickbait, generic key, bi işe yaramaz.
|
Windows istemese kimse orijinal olmayan Windows'u kullanamaz diye düşünüyorum. İnsanların çoğu şahsi hilgisayarlarında Windows'u kullanıp alıştığı için şirketler toplu lisanslar satın alıyor. Çoğunluk windows kullanınca diğer yazılımlardan windows için öncelikli kodlanıyor. MEB için 1 lira gibi bir fiyata toplu lisans satıldığını duymuştum. Sırf diğer işletim sistemi olmasın diye ilköğretimde itibaren Microsoft yazılımlarına alışınca başkasını kullanmak istemiyoruz doğal olarak. Ee tabi yazılımlarını iyi de yapıyorlar, hakkını vermek lazım.
|
İnternet araması ile bulunan keyler bunlar. Üretebiliyor diye başlık atan sayın editör, haber anlayışınız sorgulanmalı. DH da buralara düştü ise sıkıntı büyük demektir.
|
|
|
|
|
|
|
|
Çoğu şirket böyledir hocam zaten, bireysel kullanıcılardan değil de diğer şirketlerden sağlarlar gelirlerini. |
çeviri bile yanlış |
|
|
|
|
|
Öyle sormayacaksın.Haberde yazdığı gibi yazdığında çalışıyor |
|
|
Adamlar cmd üzerinden kalıcı oem key tanımlıyor sisteme. :) Format atsan bile anında dijital bir sürüm ile etkinleştiye düşüyor otomatikman. Hiçbir arka kapı hiçbirşey söz konusu değil. İsteyen ikinci formatı atar. |