Şimdi Ara

cheatıng death sorunu yardım edın:(

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arklar ben cd yı acıom servera gırıom cd yok dıo oyundan atıo
    cd son surumu daha once aynı serverlarda yuzlerce kez oynadım

• up! aynı sorun bendede war ark larım oynuyo ben oynuyamıorum
  • dostum bide c-d yi açınca sağda update yazıyor birde onu tıkla bir kaç saniye bekle bi yazı çıkıcak ona evet de ve bide öle girmeyi dene
  • update diorum ama error verio update yapmıo
  • united adminsdenmi indirdin??

bide Senoyna.com var[
  • bnde ikiside olmadı
  • ya onla uqrasmana bile gerek yok 2 dk da indir :D hem daha saqlıklı olurwww.unitedadmins.com,
    sayqıLar :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Çiqo

ya onla uqrasmana bile gerek yok 2 dk da indir :D hem daha saqlıklı olurwww.unitedadmins.com,
    sayqıLar :D

hem siteyi yanlış yazmışsın hemde unitedadmins'te artık cd yok bi gir bak istersen
  • cs 1.5 de oynamak icin sanirim cd 3.3.1 lagzimmi$..en son surumle oynanmiyormu$..dogru mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: harDeath

cs 1.5 de oynamak icin sanirim cd 3.3.1 lagzimmi$..en son surumle oynanmiyormu$..dogru mu?

hayır böyle bir şey yok biz en son sürümle oynuyoruz her zaman

zaten c-d yenilendikçe server sahipleri son sürüm moduna çeviriyorlar hemen

ama evet eski sürümle oynanan serverlerde duydum ama çok çok çok nadir sanıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Erguner

quote:

cs 1.5 de oynamak icin sanirim cd 3.3.1 lagzimmi$..en son surumle oynanmiyormu$..dogru mu?

ama evet eski sürümle oynanan serverlerde duydum ama çok çok çok nadir sanıyorum

ya bende en son surumu var..ama cs 1.5 e girdigimde hangi server olursa olsun direk atiyor serverdan..must required cd 3.1 fln diyor..ama bu kendi c-d m ile 1.6 da sorunsuz oynuyorum..anlamadim bir turlu ya

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Erguner

quote:

ya bende en son surumu var..ama cs 1.5 e girdigimde hangi server olursa olsun direk atiyor serverdan..must required cd 3.1 fln diyor..ama bu kendi c-d m ile 1.6 da sorunsuz oynuyorum..anlamadim bir turlu ya

evet bazen c-d son sürüm olmasına rağmen serverde son sürümü açtığın zaman

görmeme şansı olabiliyor ama c-d yi kapatıp tekrar açtığında sorun çözülebiliyo

• olabilir bilmiyodum iyi oldu öğrendiqim :)www.clanbrc.takimi.com burda wardır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.