ya onla uqrasmana bile gerek yok 2 dk da indir :D hem daha saqlıklı olurwww.unitedadmins.com, sayqıLar :D
hem siteyi yanlış yazmışsın hemde unitedadmins'te artık cd yok bi gir bak istersen
cs 1.5 de oynamak icin sanirim cd 3.3.1 lagzimmi$..en son surumle oynanmiyormu$..dogru mu?
quote:
Orjinalden alıntı: harDeath
cs 1.5 de oynamak icin sanirim cd 3.3.1 lagzimmi$..en son surumle oynanmiyormu$..dogru mu?
hayır böyle bir şey yok biz en son sürümle oynuyoruz her zaman
zaten c-d yenilendikçe server sahipleri son sürüm moduna çeviriyorlar hemen
ama evet eski sürümle oynanan serverlerde duydum ama çok çok çok nadir sanıyorum
quote:
Orjinalden alıntı: Erguner
quote:
ama evet eski sürümle oynanan serverlerde duydum ama çok çok çok nadir sanıyorum
ya bende en son surumu var..ama cs 1.5 e girdigimde hangi server olursa olsun direk atiyor serverdan..must required cd 3.1 fln diyor..ama bu kendi c-d m ile 1.6 da sorunsuz oynuyorum..anlamadim bir turlu ya
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: Erguner
quote:
ya bende en son surumu var..ama cs 1.5 e girdigimde hangi server olursa olsun direk atiyor serverdan..must required cd 3.1 fln diyor..ama bu kendi c-d m ile 1.6 da sorunsuz oynuyorum..anlamadim bir turlu ya
evet bazen c-d son sürüm olmasına rağmen serverde son sürümü açtığın zaman
görmeme şansı olabiliyor ama c-d yi kapatıp tekrar açtığında sorun çözülebiliyo