Şimdi Ara

Chedjou'nun seneye sözleşmesi bitiyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ucabor

quote:

Orijinalden alıntı: Burkina Faso

quote:

quote:

quote:

Formda bir Chedjou bize çok faydalı olurdu. Ayağı temiz hücuma çıkabilen ve hızlı. Tabi bunlar 2-3 sene öncede kaldı. 32 yaşından sonra eski formuna ulaşması zor. Onun yerine sol stopere üst düzey, Rakitsky tipinde birini almamız daha iyi olur. Zaten yedekte Mitrovic ve Tosic var. Yedek oyuncu almaya gerek yok.

Önümüzdeki sene sözleşmesi bitecek Rakitsky'i 27 yaşındayken alıp 4-5 sene faydalanabiliriz. Sözleşmesi de biterken max 5-6 verip alırız. Tek sorun uyum sağlayabilecek mi ? Ukrayna'dan çıkmamış daha adam. Avrupa kupalarında 71 maça çıkmış adam. Hatta paket olarak Taison'u da alabiliriz. Onun da sözleşmesi 2017 aralıkta bitiyor.

Dünyada hem hızlı hem ayağı temiz hem de solak stoper sayısı fazla değil. Çoğu üst düzey takımlarda oynuyor kalanlar da yaşlı. Rakitsky tam bizim aradığımız adam. Kendi ligini domine eden, hücum oynayan bir takımda oynuyor. Adriano nasıl cuk diye oturduysa Rakitsky de öyle oturur.

Adamlar 30m istiyo rakitsky için 6ya nası alcan

Oyuncu ikna edilirse bonserviste anlaşma sağlanır. Yoksa 1 sene sonra zaten serbest olacak.

Hem 30 istedikleri medya abartısı felandır büyük ihtimalle. Hummels David Luis Pepe felan o fiyata transfer oluyor. Yada Shaktar satmak istememiştir 30 istiyorum demiştir. Aksi halde Rakitsky'nin en fazla edeceği 12-13 m euro. O da en formda zamanlarında verilir. Sözleşmesi 1 sene kalmışken 5-6'ya alabiliriz. Tabi oyuncu da yönetime beni salın diye baskı yaparsa.

Glikin 15 ettiği yerde rakitsky en az 25 eder

1- Glik 11'e gitti. Piyasa değeri 10 milyon euroydu o zaman. Euro 16 sonrası.
    2- Glik'in 2020'ye kadar sözleşmesi vardı. Rakitsky'nin seneye bitiyor.
    3- Glik Euro 16'da piyasa yaptıktan sonra transfer oldu. Rakitsky 2 maç oynadı sadece ve gruptan çıkamadılar.

Yani Glik ve Rakitsky aynı piyasa değerindeyken ve Glik en iyi döneminde üstelik 4 senelik sözleşmesi varken 11'e transfer oldu. Rakitsky'nin 15 etmesi imkansız.

Ben izlediklerime göre yorum yaptım . Glik begendiğim bi adam zaten ama rakitsky çok başka adam , ayağı bu kadar iyi hem de bu kadar sert stoper zor bulunur hem de sol ayaklı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu adam gelirse gs maçında penaltı yapar banko aynı danny gibi.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Formda bir Chedjou bize çok faydalı olurdu. Ayağı temiz hücuma çıkabilen ve hızlı. Tabi bunlar 2-3 sene öncede kaldı. 32 yaşından sonra eski formuna ulaşması zor. Onun yerine sol stopere üst düzey, Rakitsky tipinde birini almamız daha iyi olur. Zaten yedekte Mitrovic ve Tosic var. Yedek oyuncu almaya gerek yok.

Önümüzdeki sene sözleşmesi bitecek Rakitsky'i 27 yaşındayken alıp 4-5 sene faydalanabiliriz. Sözleşmesi de biterken max 5-6 verip alırız. Tek sorun uyum sağlayabilecek mi ? Ukrayna'dan çıkmamış daha adam. Avrupa kupalarında 71 maça çıkmış adam. Hatta paket olarak Taison'u da alabiliriz. Onun da sözleşmesi 2017 aralıkta bitiyor.

Dünyada hem hızlı hem ayağı temiz hem de solak stoper sayısı fazla değil. Çoğu üst düzey takımlarda oynuyor kalanlar da yaşlı. Rakitsky tam bizim aradığımız adam. Kendi ligini domine eden, hücum oynayan bir takımda oynuyor. Adriano nasıl cuk diye oturduysa Rakitsky de öyle oturur.

Adamlar 30m istiyo rakitsky için 6ya nası alcan

Oyuncu ikna edilirse bonserviste anlaşma sağlanır. Yoksa 1 sene sonra zaten serbest olacak.

Hem 30 istedikleri medya abartısı felandır büyük ihtimalle. Hummels David Luis Pepe felan o fiyata transfer oluyor. Yada Shaktar satmak istememiştir 30 istiyorum demiştir. Aksi halde Rakitsky'nin en fazla edeceği 12-13 m euro. O da en formda zamanlarında verilir. Sözleşmesi 1 sene kalmışken 5-6'ya alabiliriz. Tabi oyuncu da yönetime beni salın diye baskı yaparsa.

Glikin 15 ettiği yerde rakitsky en az 25 eder

1- Glik 11'e gitti. Piyasa değeri 10 milyon euroydu o zaman. Euro 16 sonrası.
    2- Glik'in 2020'ye kadar sözleşmesi vardı. Rakitsky'nin seneye bitiyor.
    3- Glik Euro 16'da piyasa yaptıktan sonra transfer oldu. Rakitsky 2 maç oynadı sadece ve gruptan çıkamadılar.

Yani Glik ve Rakitsky aynı piyasa değerindeyken ve Glik en iyi döneminde üstelik 4 senelik sözleşmesi varken 11'e transfer oldu. Rakitsky'nin 15 etmesi imkansız.

Ben izlediklerime göre yorum yaptım . Glik begendiğim bi adam zaten ama rakitsky çok başka adam , ayağı bu kadar iyi hem de bu kadar sert stoper zor bulunur hem de sol ayaklı.

Tabi ki çok özel bir oyuncu ama her oyun sistemine uymaz. Mesela kapanan takımlarda hiç olmaz çünkü hava toplarında zaafı var. Bizim gibi her maçı rakip sahada oynayan takımlarda oynaması lazım yoksa oyuncudan alınacak verim yarı yarıya düşer. Boyuna rağmen çok da hızlı sayılmaz. Ukrayna'dan çıkmaması da bir dezavantaj. Bu yaşa kadar transfer olmamasını başka şekilde açıklayamıyorum.

• Chedjou konstrasyon sorunu olmasa bu ligin açık ara en iyi stoperidir. Hava toplarında iyi, hızlı, ayaklarını çok iyi kullanabiliyor. GS şampiyonlar liginde oynarken takım için en önemli isimlerden biriydi. Galatasaray'da kalması gerektiğini düşünüyorum. Serdar veya Ahmet'le çok iyi ikili olur seneye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lionel Fusco -- 28 Şubat 2017; 17:26:38 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.