Şimdi Ara

Chelsea FC Holiganları🏆 (553. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.335
Cevap
40
Favori
277.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 551552553554555
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mendy bu sene 15 maçta 5 gol yemiş sadece

ayrıca ligte sadece 4 gol yemişiz 12 maçta ve neredeyse 3 gol ortalamamız var inanılmaz. şu burnley'e saçma sapan puan vermeseydik keşke

tuchel hocam geldiğinden beri acayip bir seviyedeyiz bu senede ligi alacağız inş

• takım aşırı iyi tuchel farklı seviyeye çıkardı. lampardın harcadığı bütçe tuchel hocama verilse düşünemiyorum.

• Juve'a norwich muamelesi yaptı yav.

• Çelsi yanıyor maşallah. CL tekrar alırlar mı bilmiyorum fakat bence ligte şampiyon çelsi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tuchel hoca rudigeri çok üst seviyeye çıkardı bayern diyolar ama rudiger öyle bir hata yapmaz umaruım. james ve rudiger neredeyse her maçta skor katkısı veriyo kulüpte herkesin performansı inanılmaz yükseldi bu adam takım oyunu oynatıyor alman ekolü tebrikler valla.

• rudiger için madrid diyorlar

rudigerin az aklı vasa bizle sözleşme yeniler ama madride giderse de kafasız demem orası ayrı madrid bu yaz çünkü vitesi baya arttıracak seneye direkt şl için transferler yapacaklar.

tuchel bizim başımızdayken kim giderse gitsin bu takım çok etkilenmez ama rudigerin yeri bir şekilde dolar bizim atilla 1 gömlek altı işte tuchel hocam atillanın performansınıda arttırır iyice

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Andres Escobar -- 24 Kasım 2021; 17:47:29 >
  • Ben Chilwell'in çarpraz bağları kopmuş sezonu kapatmış böyle bir şansızlık olamaz.

en formda oyuncularımızdandı sistemimizde de kritik rolü vardı yazık oldu ağlayacağım

• Andres Escobar kullanıcısına yanıt

doğru atillada topla hücuma çıkıyo duran toplarda iyi pozisyon alıyo 35 m verelim hemen  

• Çöp United’a da puan kaptırılmaz ki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • takım nefes aldırmadı ama şanssızlık. lukaku daha erken girseydi keşke 2. yarının başlarında orta saha tempo kaybetti biraz toparladı ama galibiyet için yetmedi werner kazma gibi dağa taşa vurmaya devam ediyo.

• Bu lig gerçekten çok saçma. Maçları izliyorum Liverpool ve City harici hangi takımı izlersem izleyim o maçta kötü oynayan takım kazanıyor. Chelsea ne kadar United'ı ezip 1 puan aldıysa şu maçta Watford'dan daha kötü oynayarak 3 puan aldı. United'ı kötü oynadıkları için hariç tutuyorum ama bu ligde o maçta genelde kontra oynayan takım her zaman daha çok puan alıyor. Rakibi domine etmenin hiçbir manası yok topu bırak kontrayı yakala maçları kazan. Brighton denen takımı birazcık inceleyen dediğimin doğru olduğunu anlar zaten. 13 golle maçları da domine etmemelerine rağmen 19 puan toplamışlar.

• BullPoweR7 kullanıcısına yanıt

chelsea çok eksik çıktı maça james - kante - jorginho - chillwell - odoi gibi isimler yoktu yada sonradan girenler oldu rotasyon maçıydı chelsea için lukaku sakatlıktan yeni döndü sayılır toparlayacaktır önemli olan puanı almasıydı hata yapmadı takım.

• Mount yargı dağıtıyor

Bu arada mendyi ne kadar sevsem de tuchelin kalecisi değil. Top ayağına gelince güvenmiyorum hiç

Su maçı bı şekilde yenmemiz lazım iyiyiz

• Yediğimiz gollere bak ağlarsın

Mendy çöpü acilen sene sonu satilmali piyasası varken

• içeri doldurun gerisi allah kerim felsefesi cortladı galiba

• Elric. kullanıcısına yanıt

Aynen bu felsefeyle Cl de şov yaptık geçen sene

• Sirrüs kullanıcısına yanıt
  • savunma 2 maçtır rezalet lider çıkmak varken 2.liği neden seçti anlamadım saçmalık

• ya işinize bakın kardeşim 4 atıp ezdiğimiz italyada sürünen juventusa 1.lik kaptırmak ne demek ya allah bildiği gibi yapsın sizi

tuchel hocam tokatla şunları kendine getir

• Puhahah Tuchel hocam sabaha kadar taktik düşünür psikopattır kafayı yer diyet yapacaksınız kaşığı sol elle tutun çatalı çok batırmayın yemeğe eti biraz çiğ yiyin falan müthiş otoriterdir :D

• 
Sayfa: önceki 551552553554555
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.